![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Може хто-небудь сказати мені якості 1,3 мегапіксельна камера на мобільний телефон? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1,3-мегапіксельна досить низько, не більше, я б сказав.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того, лінзи, ймовірно, буде бідною, в порівнянні з цифровий фотоапарат.
| |||
| |||
| Насправді у мене була 1,3 на мій старий Nokia 6200, вона була непридатна, навіть в хорошому світлі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, 1.3MP погану якість на цифрову камеру, так 1.3MP буде страшним по телефону, в загальному, телефон з фотокамерою буде гірше за якістю, ніж цифрова камера з тією ж роздільною здатністю (МП).
| |||
| |||
| Зараз: Якщо у вас є камера 1,3 Мп на стільниковому телефоні certunatly ви не очікуєте, що замінити камеру з комірки камери від реального реального присвячений камері. Під цим я маю на увазі: Погана якість, великий шум додається до фото, розміри фото нижче (1280x1024). Але в деяких умовах (наприклад: більше світла), ви зможете зробити чіткі фотографії. Отже, якщо вам потрібна камера, щоб зробити реальні фото: отримати реальну камеру. Якщо потрібно зробити якийсь момент фото і якості не так важливі для вас, я думаю, ви знайдете камера кріпиться на телефон дійсно корисно. |
|
| |||
| |||
| Це досить смішно, що люди очікують від свого телефону насправді взяти дійсно гарні фотографії, це ще телефон. |
|
| |||
| |||
| Дуже вірно Джил, але деякі з цих телефонів коштують сотні й сотні, люди просто не розуміють, як вони приходять на вільний договір, вони як і раніше дорогі товари, щоб замінити, а також на ці гроші вони повинні приймати хороші якості фотографій. |