по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Мога ли да вмъкнете нов графика / видео карта в лаптопа ми?

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 ноември 2007, 14:27
Новите държави Група

Default Мога ли да вмъкнете нов графика / видео карта в лаптопа ми?

Basicially Трябва да надстроите моята видео графични карти и баща ми каза, че ако му лаптоп ви остана с него, няма да можете да я персонализирате с нови части?
Old 11-ти ноември, 2007, 14:45
Новите държави Група

Default Мога ли да вмъкнете нов графика / видео карта в лаптопа ми?

Ей, dnt разчита на това, което бащите ви казах. Вие можете да ъпгрейдвате някои части от лаптоп, но само ако знаете какво правите, най-добър ляв към професионално да се ohnest
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Имам нужда от помощ за избор на най-доброто видео карта за лаптопа ми. Хорхе Луис Лаптопи, Mobiles & текст 1 24 май 2009 г. 05:36
Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам Елиоинай Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2009 14:49
Мога ли да добавите във видео карта за лаптоп? Chainsman Графика на карти & Монитори 3 8 ноември 2008 10:07
Upgrade Лаптоп видео карта? Xao Лаптопи, Mobiles & текст 7 15 Jan 2008 15:09
Нов лаптоп + графична карта Bowsey Лаптопи, Mobiles & текст 5 27 ноември 2007 12:38
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc