![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Basicially Трябва да надстроите моята видео графични карти и баща ми каза, че ако му лаптоп ви остана с него, няма да можете да я персонализирате с нови части? |
|
| |||
| |||
| Ей, dnt разчита на това, което бащите ви казах. Вие можете да ъпгрейдвате някои части от лаптоп, но само ако знаете какво правите, най-добър ляв към професионално да се ohnest |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имам нужда от помощ за избор на най-доброто видео карта за лаптопа ми. | Хорхе Луис | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 24 май 2009 г. 05:36 |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Мога ли да добавите във видео карта за лаптоп? | Chainsman | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 ноември 2008 10:07 |
| Upgrade Лаптоп видео карта? | Xao | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 15 Jan 2008 15:09 |
| Нов лаптоп + графична карта | Bowsey | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 27 ноември 2007 12:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |