mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Ar galiu įterpti naują vaizdo / video korta mano laptopo?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 11, 2007, 14:27
Naujas Narys

Default Ar galiu įterpti naują vaizdo / video korta mano laptopo?

Basicially man reikia atnaujinti savo vaizdo grafikos plokštę, ir mano tėtis sakė, kad jei jo nešiojamas jūsų pakimba su juo, jūs negalite pritaikyti ją su naujų dalių?
Old Lapkritis 11, 2007, 14:45
Naujas Narys

Default Ar galiu įterpti naują vaizdo / video korta mano laptopo?

Ei, DNT tikėtis, ką jūsų tėvai pasakė. galite atnaujinti tam tikras nešiojamojo kompiuterio, bet tik jei žinote, ką jūsų veiklą, geriausia palikti Profesionalus būti ohnest
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Man reikia šiek tiek paėmimą iš geriausių vaizdo plokštę už mano nešiojamojo kompiuterio pagalba. Jorge Luis Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Gegužė 24, 2009 05:36
Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia Elioenaj Graphics Cards & Monitoriai 3 Kovas 15, 2009 14:49
Ar galiu įtraukti į vaizdo plokštę su nešiojamas? Chainsman Graphics Cards & Monitoriai 3 Lapkritis 8, 2008 10:07
Upgrade Laptop Video Card? Xao Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 7 15 sausis 2008 15:09
Naujas Laptop + Grafika kortelė Bowsey Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 Lapkritis 27, 2007 12:38
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.