![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Basicially man reikia atnaujinti savo vaizdo grafikos plokštę, ir mano tėtis sakė, kad jei jo nešiojamas jūsų pakimba su juo, jūs negalite pritaikyti ją su naujų dalių? |
|
| |||
| |||
| Ei, DNT tikėtis, ką jūsų tėvai pasakė. galite atnaujinti tam tikras nešiojamojo kompiuterio, bet tik jei žinote, ką jūsų veiklą, geriausia palikti Profesionalus būti ohnest |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Man reikia šiek tiek paėmimą iš geriausių vaizdo plokštę už mano nešiojamojo kompiuterio pagalba. | Jorge Luis | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Gegužė 24, 2009 05:36 |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| Ar galiu įtraukti į vaizdo plokštę su nešiojamas? | Chainsman | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 8, 2008 10:07 |
| Upgrade Laptop Video Card? | Xao | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 15 sausis 2008 15:09 |
| Naujas Laptop + Grafika kortelė | Bowsey | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Lapkritis 27, 2007 12:38 |
| Temos įrankiai | |
| |