rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Czy mogę wstawić nowy Grafika / karta graficzna w moim laptopie?

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 listopad 2007, 14:27
Nowe państwa grupy

Default Czy mogę wstawić nowy Grafika / karta graficzna w moim laptopie?

Basicially trzeba uaktualnić my video karty graficznej i mój tata powiedział, jeśli jego Twojego laptopa zatrzymany z nim, nie można go dostosować nowe części?
Old 11 listopada 2007, 14:45
Nowe państwa grupy

Default Czy mogę wstawić nowy Grafika / karta graficzna w moim laptopie?

hey, dnt liczyć na to, co wasi przodkowie powiedział. możesz uaktualnić niektóre części laptopa, ale tylko jeśli wiesz co robisz, najlepiej w lewo do proffesional być ohnest
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Potrzebuję pomocy przy odbiorze wyłonienia najlepszej karty graficznej do mojego laptopa. Jorge Luis Laptopy, Telefony i Akcesoria 1 24 maja 2009 05:36
Video Card RAM - laptop kart wideo suck Elioenaj Monitory i karty graficzne 3 15 marzec 2009 14:49
Czy mogę dodać do karty graficznej do laptopa? Chainsman Monitory i karty graficzne 3 8 listopada 2008 10:07
Uaktualnij Laptop Video Card? Xao Laptopy, Telefony i Akcesoria 7 15 stycznia, 2008 15:09
Nowy Laptop + Karta graficzna Bowsey Laptopy, Telefony i Akcesoria 5 27 listopada 2007 12:38
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.