mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Pot introduce o nouă grafică / video card în sistemul meu laptop?

Reply

Thread Tools
Old 11 noiembrie 2007, 14:27
Noile state Group

Default Pot introduce o nouă grafică / video card în sistemul meu laptop?

Basicially am nevoie pentru a face upgrade meu video grafic carte şi tata a spus în cazul în care un laptop dumneavoastră a ramas cu el, nu se poate personaliza cu piese noi?
Old 11 noiembrie 2007, 14:45
Noile state Group

Default Pot introduce o nouă grafică / video card în sistemul meu laptop?

hei, DNT conta pe ceea ce a spus părinţilor dumneavoastră. aveţi posibilitatea să faceţi upgrade anumite părţi dintr-un laptop, dar numai dacă ştii ce-ţi faci, cel mai bine la stanga la o profesionale pentru a fi ohnest
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Am nevoie de ajutor la cules pe cele mai bune video card pentru laptop-ul meu. Jorge Luis Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 1 24 mai 2009 05:36
Placă video RAM - laptop plăcile video de cacat elioenai Grafica & Carduri Monitoare 3 15 martie 2009 14:49
Pot să adaug la o placă video la un laptop? Chainsman Grafica & Carduri Monitoare 3 8 noiembrie 2008 10:07
Upgrade Laptop placă video? Xao Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 7 15 ianuarie 2008 15:09
New Laptop + placă grafică Bowsey Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 5 27 noiembrie 2007 12:38
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.