![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Basicially am nevoie pentru a face upgrade meu video grafic carte şi tata a spus în cazul în care un laptop dumneavoastră a ramas cu el, nu se poate personaliza cu piese noi? |
|
| |||
| |||
| hei, DNT conta pe ceea ce a spus părinţilor dumneavoastră. aveţi posibilitatea să faceţi upgrade anumite părţi dintr-un laptop, dar numai dacă ştii ce-ţi faci, cel mai bine la stanga la o profesionale pentru a fi ohnest |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Am nevoie de ajutor la cules pe cele mai bune video card pentru laptop-ul meu. | Jorge Luis | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 1 | 24 mai 2009 05:36 |
| Placă video RAM - laptop plăcile video de cacat | elioenai | Grafica & Carduri Monitoare | 3 | 15 martie 2009 14:49 |
| Pot să adaug la o placă video la un laptop? | Chainsman | Grafica & Carduri Monitoare | 3 | 8 noiembrie 2008 10:07 |
| Upgrade Laptop placă video? | Xao | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 7 | 15 ianuarie 2008 15:09 |
| New Laptop + placă grafică | Bowsey | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 5 | 27 noiembrie 2007 12:38 |
| Thread Tools | |
| |