![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте Имам EasyNote Пакард Бел Лаптоп 512 RAM 40 Концертен Hard Drive. Просто напоследък ми CD / DVD спря да работи за някои странни причина. Когато бях въведена всякакви CD устройството, в светлината на все още идват, но нищо не се качват. Тогава отиде на BIOS натиснете F2. Тук съм забелязал, че CD / DVD е било "Disaled". Какво е причинило това да се случи да направя, не може да има следа. Опитах се да се търси възможност за мен да "позволи" това, но не е могъл да направи това. Моят Боа прочетете следното. INSYDE СОФТУЕР SCU. След това имате възможност 4 Започнете Up / чипсет / Обувка / Изход. Въпреки, че се опитвам да кликнете върху някоя опция няма начин да позволи това. Другият вариант ли е F8, но това е опция от "Обувка от CD". Моля, помогнете. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за формат. DONT знаем какво се случи там |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не започвайте втори темата за един и същ проблем, благодаря.
| |||
| |||
| Здравей приятелю. Съжалявам за започнали друг темата за един и същ. Причината, поради която съм, така е, защото съм забелязал темата бяха преместени и също забелязах, че не е ясно на всички, както копирам и поставили него. Съжалявам за that.Thanks Аш |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, фиксирани първия пост. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте възстановяване на BIOS, като се използва джъмпърен на дънната платка, или ако не ръководство, за да се определи джъмпърен настройки, извадете захранващия доведе до компютъра и извадете CMOS батерията и оставете я за няколко часа (през нощта, ако не можеш). След това сменете батерията и мощност нагоре. Ако BIOS е нулиране успешно, той ще поиска от вас да въведете "Дата и час.
| |||
| |||
| Здравей приятелю, благодаря ви за отговора. Аз съм малко scepticle при отваряне на лаптопа, както аз не се чувствам толкова уверен. Има ли нещо друго, което може да опитам в BIOS, или нещо такова. Благодаря. Аш |
|
| |||
| |||
| За да дадат възможност на вашите дискове се върнете във вашия BIOS настройките и да стигнете до правилното категория и подчертават функцията, която искате да активирате и натиснете "Enter". Подбор кутия ще поп и да използвате клавишите със стрелки, за да включите / изключите го желаете. Хит "влиза отново, за да направят своя избор и излизане от BIOS запазите промените. Ако това е единственият проблем с устройството, това трябва да го поправим. |
|
| |||
| |||
| Там е обикновено BIOS опция, за да възстановите всички настройки, за да си по подразбиране. Съмнявам се, ако можете да "кликнете върху" всички опции.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |