![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj mám Packard Bell EasyNote Laptop 512 RAM 40 Gig pevný disk. Jen v poslední době moje CD / DVD přestaly fungovat některé podivné důvod. Když jsem zadaných každém CD do mechaniky světlo je stále přichází na nic, ale jak se zvedl. I pak šel na BIOS stiskem F2. Zde jsem si všiml, že CD / DVD byla "Disaled". Co způsobilo tomu nemám ponětí. Snažil jsem se hledat možnost pro mě to "zapnout", ale nebyl schopen tak učinit. Moje BOIS číst následující. INSYDE SOFTWARE SCU. Potom mají možnost 4 Start Up / čipset / boot / Konec. I když se snažím klikněte na možnost neexistuje žádný způsob, jak umožnit to. Druhou možností jsem je F8, ale to je možnost z "Boot z CD". Prosím pomozte. |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za formát. dont vědět, co se tam stalo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Don't start druhé vlákno pro stejný problém, díky.
| |||
| |||
| ahoj kámo. Omlouvám se za začal jiný závit pro stejný. Důvod, proč jsem tak učinil, protože jsem si všiml, byla závitu byl přesunut a také zjistili, že to bylo vůbec jasné, jak jsem kopírovat a vložit ji. Omlouváme se za that.Thanks Ash |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, pevné první post. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste resetování BIOSu pomocí jumperu na desce, nebo pokud nemáte žádný manuál, identifikovat jumper nastavení odebrat pravomoc vést k počítači a odstraňte CMOS baterie a ponechat ji na několik hodin (přes noc, pokud můžete). Pak vyměňte baterii a zapněte napájení. Pokud má bios resetovat úspěšně, že vás požádá o vložení data a času.
| |||
| |||
| hi mate, děkuji Vám za odpověď. Jsem trochu scepticle při otevření notebooku jako necítím tak jistý. Ještě něco bych mohl zkusit v BIOSu, nebo tak něco. Děkuji ti. Ash |
|
| |||
| |||
| Aby vaše disky jít zpět do nastavení systému BIOS a přejít k řádnému kategorie a upozorní na funkci chcete ENABLE a stiskněte "Enter". Výběr krabice vyskočí nahoru a budete používat šipky na ENABLE / DISABLE to, jak budete chtít. Hit "zadejte opět učinit svou volbu a ukončete BIOS uložení vašich změn. Pokud je to jen problém s mechaniky by to mělo spravit. |
|
| |||
| |||
| Tam je obvykle BIOS volba reset všech nastavení na jejich výchozí hodnoty. Pochybuji, zda můžete "kliknout na" všechny možnosti.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |