μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Μαΐου 2008, 02:18
Μέλος Ομάδα

Default Δεν μπορεί να "επιτρέψει" λειτουργία "την" στο Bios αναφ. CD / DVD.

Γεια σας έχω μια Packard Bell EasyNote Laptop 512 RAM 40 Gig Hard Drive. Μόλις πρόσφατα μου CD / DVD σταμάτησε να λειτουργεί για κάποιο περίεργο λόγο. Όταν inputted κάθε CD στη μονάδα δίσκου το φως ήταν ακόμη αλλά τίποτα δεν έρχονται για να ενταχθεί.

Πήγα έπειτα στις BIOS πιέζοντας το πλήκτρο F2. Εδώ διαπίστωσα ότι το CD / DVD είχε "Disaled". Τι προκάλεσε αυτή να συμβεί, δεν έχω ιδέα.

Προσπάθησα στην αναζήτηση για μια επιλογή για εμένα να "επιτρέψει", αλλά αυτό ήταν σε θέση να το πράξει.

My BOIS διαβάσει τα εξής. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ INSYDE SCU. Στη συνέχεια έχουμε την επιλογή 4

Εκκίνηση / Chipset / boot / ξοδος. Ακόμη και αν προσπαθήσετε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε επιλογή, δεν υπάρχει τρόπος για να ενεργοποιηθεί αυτή.

Η άλλη επιλογή που έχω είναι F8, όμως, αυτή είναι η επιλογή από το "Εκκίνηση από το CD".

Παρακαλώ βοηθήστε.
Old 4ης Μαΐου 2008, 02:20
Μέλος Ομάδα

Συγγνώμη για τη μορφή. dont ξέρει τι συμβαίνει εκεί
Old 4ης Μαΐου 2008, 11:48
Διαχειριστής Ομάδα

Μην ξεκινήσετε ένα δεύτερο νήμα για το ίδιο πρόβλημα, ευχαριστώ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5ης Μαΐου 2008, 12:29
Μέλος Ομάδα

Γεια σου φίλε. Λυπάμαι για άρχισε άλλο νήμα για την ίδια. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή παρατήρησα το νήμα είχε μετακινηθεί και επίσης ότι δεν ήταν σαφές σε όλους, όπως και αντίγραφο επικολλήσει αυτό.

Λυπούμαστε για that.Thanks Ash
Old 5ης Μαΐου 2008, 12:44
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν υπάρχει πρόβλημα, σταθερά πρώτη θέση.
Old 6ης Μαΐου 2008, 06:30
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε την επαναφορά του BIOS, χρησιμοποιώντας το jumper στη μητρική κάρτα, ή εάν δεν έχετε το εγχειρίδιο, για να προσδιορίσει το jumper ρυθμίσεις, αφαίρεση της εξουσίας για να οδηγήσει τον υπολογιστή και αφαιρέστε την μπαταρία ΚΟΑ και τον αφήνουμε έξω για αρκετές ώρες (μία νυκτί αν μπορείτε). Στη συνέχεια, αντικαταστήστε την μπαταρία και την εξουσία. Αν το BIOS έχει μηδενιστεί επιτυχώς, θα σας ζητήσει να εισάγετε την ημερομηνία και την ώρα.

Εάν δεν επιλυθεί, προσπαθήστε μια νέα ΚΟΑ μπαταρία.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 6ης Μαΐου 2008, 08:06
Μέλος Ομάδα

hi mate, σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Είμαι λίγο scepticle σε φορητό υπολογιστή, όπως το άνοιγμα δεν αισθάνομαι τόσο σίγουρη. Υπάρχει κάτι άλλο θα μπορούσα να προσπαθήσω στο BIOS ή κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ. Τέφρα
Old 16η Ιουν 2008, 21:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Για τις μονάδες σας επιτρέπουν να επιστρέψετε σε τις ρυθμίσεις του BIOS και να πλοηγηθείτε στην κατάλληλη κατηγορία και τονίζουν τη λειτουργία θέλετε να ενεργοποιήσετε και πατήστε "Enter". Ένα κουτί επιλογής θα εμφανιστεί και θα χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε είναι όπως εσείς θέλετε. Hit "για να τεθεί εκ νέου την επιλογή σας και να βγείτε από το BIOS αποθήκευση των αλλαγών σας. Αν αυτό είναι το μόνο πρόβλημα με το δίσκο αυτό θα πρέπει να διορθωθεί.
Old 17η Ιουνίου 2008, 02:56
Ομάδα Δωρητών

Υπάρχει συνήθως ένα BIOS επιλογή για να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις στις προεπιλεγμένες τιμές τους. Αμφιβάλλω αν μπορεί να "κάντε κλικ στο κουμπί" καμία επιλογή.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" ashaiba Γενική Συζήτηση Hardware 6 13 Μαρ 2009 15:56
Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; Raynhawk Office Suites & Εφαρμογές 4 23 Φεβ 2009 17:01
"Compenent" MSINET.OCX "ή από τις εξαρτήσεις που δεν καταχωρηθεί σωστά: af ashprice01 Γενικά Λογισμικό Chat 1 19 Νοε 2008 08:01
Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". aechain Λειτουργικά συστήματα Windows 5 24 Ιαν 2008 15:45
"laptop το οποίο θα πρέπει να αγοράσω, Buchanan;", "er, Θα κοιτάξουμε γύρω" Buchanan Laptops, Κινητά & PDA 15 12 Νοε 2007 11:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.