manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Ne može se staviti "Enable" funkcija "na" u Bios ref CD / DVD.

Reply

Thread Tools
Old 4. svibanj 2008, 02:18
Member Group

Hi Imam Packard Bell EasyNote Laptop 512 RAM 40 čeze Hard Drive. Baš nedavno je moj CD / DVD zaustavljen rad nekog čudnog razloga. Kad sam inputted bilo koji CD u pogon je svjetlost i dalje dolaze na dolasku, ali ništa pokupila.

I onda je otišao na BIOS pritiskom na F2. Ovdje sam primjetio da je CD / DVD je bio "Disaled". Što je uzrokovalo to dogoditi nemam indicija.

JA pokušao to traženje za opciju za mene to "ovlastiti", ali ovaj nije bio u mogućnosti to učiniti.

BOIS My pročitajte sljedeće. INSYDE SOFTWARE SCU. Zatim imaju 4 opciju

Početak Gore / chipset / boot / Izlaz. Iako sam pokušati kliknite na bilo koju opciju da ne postoji način da Omogući ovaj.

Druga opcija mi je F8, ali to je izbor iz "Boot from CD".

Please help.
Old 4. svibanj 2008, 02:20
Member Group

Žao nam je o formatu. dont znati što se događa
Old 4. svibanj 2008, 11:48
Administrator Group

Nemojte početi drugi thread za isti problem, hvala.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. svibanj 2008, 12:29
Member Group

hi mate. Žao mi je za neki drugi thread započela za iste. Razlog zašto sam učinio tako da je bio jer sam primjetio nit je bio premješten i primijetio da je to uopće nije jasno kako sam ga kopirati i zalijepiti.

Sorry for that.Thanks Ash
Old 5. svibanj 2008, 12:44
Administrator Group

Nema problema, fiksni prvi post.
Old 6. svibanj 2008, 06:30
Donatorska Grupa

Pokušajte resetovanje BIOS, koristeći jumper na matičnoj ploči, ili ako nemate priručnik, identificirati jumper settings, uklonite moci dovesti do PC CMOS i izvadite bateriju i ostavite ga za nekoliko sati (ako se može preko noći). Zatim zamijenite bateriju i moć gore. Ako je bios reset uspješno, oni će vas tražiti da unos datuma i vremena.

Ako to ne riješi problem, novi CMOS bateriju.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 6. svibanj 2008, 08:06
Member Group

Hi mate, hvala na Vašem odgovoru. Ja sam malo scepticle na otvaranju laptop kao što ja ne osjećam tako sigurna. Ima li išta drugo bih mogao probati u BIOS ili nešto. Hvala. Ash
Old 16. lipnja 2008, 21:17
Novi član grupe

Da biste omogućili Vaše diskovi povratak u vaše postavke BIOS-a i uputiti na odgovarajuće kategorije i istaknuti funkciju želite omogućiti i pritisnete "Enter". A selection box će poskočiti i koristite tipke sa strelicama da biste Omogući / Onemogući ga kako želite. Hit "unesite ponovno napraviti svoj izbor i izlaz BIOS spremite promjene. Ako je to jedini problem s pogonom ovo treba popraviti.
Old 17. lipnja 2008, 02:56
Donatorska Grupa

Tu je obično BIOS opcija za reset svih postavki na svoje zadane postavke. JA sumnja ako možete ", kliknite na" neke od opcija.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.