![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Imam Packard Bell EasyNote Laptop 512 RAM 40 čeze Hard Drive. Baš nedavno je moj CD / DVD zaustavljen rad nekog čudnog razloga. Kad sam inputted bilo koji CD u pogon je svjetlost i dalje dolaze na dolasku, ali ništa pokupila. I onda je otišao na BIOS pritiskom na F2. Ovdje sam primjetio da je CD / DVD je bio "Disaled". Što je uzrokovalo to dogoditi nemam indicija. JA pokušao to traženje za opciju za mene to "ovlastiti", ali ovaj nije bio u mogućnosti to učiniti. BOIS My pročitajte sljedeće. INSYDE SOFTWARE SCU. Zatim imaju 4 opciju Početak Gore / chipset / boot / Izlaz. Iako sam pokušati kliknite na bilo koju opciju da ne postoji način da Omogući ovaj. Druga opcija mi je F8, ali to je izbor iz "Boot from CD". Please help. |
|
| |||
| |||
| Žao nam je o formatu. dont znati što se događa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemojte početi drugi thread za isti problem, hvala.
| |||
| |||
| hi mate. Žao mi je za neki drugi thread započela za iste. Razlog zašto sam učinio tako da je bio jer sam primjetio nit je bio premješten i primijetio da je to uopće nije jasno kako sam ga kopirati i zalijepiti. Sorry for that.Thanks Ash |
|
| |||
| |||
| Nema problema, fiksni prvi post. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte resetovanje BIOS, koristeći jumper na matičnoj ploči, ili ako nemate priručnik, identificirati jumper settings, uklonite moci dovesti do PC CMOS i izvadite bateriju i ostavite ga za nekoliko sati (ako se može preko noći). Zatim zamijenite bateriju i moć gore. Ako je bios reset uspješno, oni će vas tražiti da unos datuma i vremena.
| |||
| |||
| Hi mate, hvala na Vašem odgovoru. Ja sam malo scepticle na otvaranju laptop kao što ja ne osjećam tako sigurna. Ima li išta drugo bih mogao probati u BIOS ili nešto. Hvala. Ash |
|
| |||
| |||
| Da biste omogućili Vaše diskovi povratak u vaše postavke BIOS-a i uputiti na odgovarajuće kategorije i istaknuti funkciju želite omogućiti i pritisnete "Enter". A selection box će poskočiti i koristite tipke sa strelicama da biste Omogući / Onemogući ga kako želite. Hit "unesite ponovno napraviti svoj izbor i izlaz BIOS spremite promjene. Ako je to jedini problem s pogonom ovo treba popraviti. |
|
| |||
| |||
| Tu je obično BIOS opcija za reset svih postavki na svoje zadane postavke. JA sumnja ako možete ", kliknite na" neke od opcija.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |