![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Nekem van egy Packard Bell EasyNote Laptop 512 RAM 40 GIG Hard Drive. A közelmúltban az én CD / DVD nem működik valami furcsa okból. Amikor inputted olyan CD-t a meghajtóba fényében még mindig jön, de nem kapok felgyorsult. Aztán elmentem a BIOS F2 gombbal. Itt vettem észre, hogy a CD / DVD volt "Disaled". Mi okozza, hogy ez megtörténjen Nincs nyom. Próbáltam keresni a lehetőséget nekem, hogy "hogy" ez, de nem volt képes erre. Saját BOIS olvassa el a következő. SZOFTVER INSYDE SCU. Akkor 4 lehetőség Start Up / Lapkakészlet / boot / Kilépés. Bár megpróbálok kattintson semmilyen lehetőség nincs mód bekapcsolása ezt. A másik lehetőség van az F8, de ez a lehetőség a "Boot CD". Kérem, segítsen. |
|
| |||
| |||
| Elnézést a formátumot. dont tudom mi történik ott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne kezdd a második menet az adott problémát, köszönöm.
| |||
| |||
| Helló haver. Sajnálom kezdődött egy másik téma az azonos. Az ok, amiért nem így volt, mert észrevette a téma már mozgott, és észrevettem, hogy nem volt világos minden, ahogy azt vágólapra másolni. Sorry for that.Thanks Ash |
|
| |||
| |||
| Nem probléma, rögzített első post. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálja helyreállít bios, a jumper az alaplapon, vagy ha nincs kézikönyv, hogy azonosítsa a jumper beállítások, távolítsa el a hatalom vezet a számítógéphez, és vegye ki a CMOS elem és hagyjuk ki néhány órára (egy éjszakán át, ha lehet). Ekkor cseréljük ki az akkumulátort, és bekapcsolása. Ha a BIOS reset is sikeresen meg fogja be a dátumot és az időt.
| |||
| |||
| hi mate, köszönöm a választ. Én egy kicsit scepticle megnyitni a laptop, ahogy én nem érzem úgy, magabiztos. Van még valami én megpróbálhatják a bios, vagy valami ilyesmi. Köszönöm. Ash |
|
| |||
| |||
| Engedélyezni a meghajtók megy vissza a BIOS-beállítások és navigálni a megfelelő kategóriát, és kiemelik a funkciót kíván ENABLE és nyomjuk meg az "Enter". A kiválasztás mező felbukkan, és a nyílbillentyűk segítségével engedélyezése / tiltása, mint akarod. Hit "Enter újra, hogy a választás, és lépjen ki a BIOS-a módosítások mentését. Ha ez az egyetlen probléma a meghajtó ezt meg azt. |
|
| |||
| |||
| Ez általában egy BIOS opció összes beállításait az alapértelmezett értékre. Kétlem, ha tudsz "kattintson a" minden lehetőséget.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hiba a merevlemez Bootup - "Disk Error" "Nyomja meg bármelyik gombot, hogy újraindítsa" | ashaiba | Általános fémáru Chat | 6 | 13. március 2009 15:56 |
| Will "Office 95" munka "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Applications | 4 | 23. február 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "vagy a függőségek nem megfelelően regisztrált: af | ashprice01 | General Chat szoftver | 1 | 19. november 2008 08:01 |
| Laptop nem induló, "szintaxist" vagy "disk error". | aechain | A Windows operációs rendszerek | 5 | 24. január 2008 15:45 |
| ", amely laptop kell vásárolni, Buchanan?", "van, akkor nézz körül" | Buchanan | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 15 | 12. november 2007 11:29 |
| Téma eszközök | |
| |