![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי יש לי EasyNote Packard Bell Laptop 512 RAM 40 חלטורה Hard Drive. רק לאחרונה את CD / DVD הפסיק לעבוד עבור חלק מוזר סיבה. כשאני inputted כל כונן התקליטורים של האור היה עדיין מגיע על כלום, אבל להגיע לאסוף. אז הלכנו על ה-BIOS לחיצה על F2. הנה אני שם לב כי CD / DVD היה "Disaled". מה גרם שזה יקרה אין לי מושג. ניסיתי לחפש אופציה בשבילי "אפשר" אבל זה לא יכול היה לעשות זאת. אזור BOIS לקרוא את המידע הבא. INSYDE תוכנות SCU. לאחר מכן יש אפשרות 4 להתחלה / שבבים / boot / יציאה. למרות שאני מנסה ללחוץ על כל אפשרות אין דרך להפעיל את זה. האפשרות האחרת היא על F8 יש לי, אבל זה את האפשרות של "boot from CD". אנא עזור. |
|
| |||
| |||
| מצטער על הפורמט. dont יודע מה קרה שם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא מפעילים שניה פתיל עבור אותה בעיה, תודה.
| |||
| |||
| היי חבר. אני מצטער עבור התחיל פתיל אחרת עבור אותה. הסיבה שעשיתי זאת הייתה כי אני שם לב את הפתיל היה זז וגם לב שזה בכלל לא ברור שאני להעתיק ו להדביק אותו. אנו מתנצלים that.Thanks האש |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, תיקנו ההודעה הראשונה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לאפס BIOS, באמצעות המגשרים על לוח האם, או אם אין לך ידני, כדי לזהות את הגדרות המגשרים, להסיר את הכוח להוביל את המחשב ולהסיר את הסוללה cmos ולהשאיר את זה למשך מספר שעות (אם אתה יכול בין לילה). לאחר מכן להחליף את הסוללה והכוח למעלה. אם ה-BIOS יש לאפס בהצלחה, הוא יבקש ממך להזין את התאריך והשעה.
| |||
| |||
| היי חבר, תודה על התשובה שלך. אני קצת scepticle ב שפתח את הנייד שאני לא מרגיש כל כך בטוח. יש עוד משהו שאני יכול לנסות ב-BIOS או משהו. תודה. Ash |
|
| |||
| |||
| כדי לאפשר את הכוננים לחזור לתוך הגדרות ה-BIOS שלך ונווט את ראוי להדגיש את הקטגוריה ואת הפונקציה תרצה להפעיל והקש "Enter". מבחר התיבה יהיה pop up ואתה להשתמש במקשי החיצים להפעיל / להשבית אותה כרצונך. מכה "כדי להיכנס שוב להפוך את הבחירה ולצאת לשמור את השינויים ב-BIOS. אם זו הבעיה היחידה עם הכונן זה צריך לתקן את זה. |
|
| |||
| |||
| יש בדרך כלל ב-BIOS אפשרות לאפס את כל הגדרות ברירות מחדל. אני בספק אם אתה יכול "לחץ על" כל האפשרויות.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| "Compenent" MSINET.OCX "או של תלות לא רשומים כהלכה: AF | ashprice01 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 19th נובמבר 2008 08:01 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| "אילו אני צריכה לקנות מחשב נייד, buchanan?", "ER, אני מסתכל מסביב יהיה" | buchanan | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 15 | 12th נובמבר 2007 11:29 |
| שרשרת כלים | |
| |