![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas turiu EasyNote Packard Bell Nešiojamieji 512 RAM Kietasis diskas 40 Gig. Visai neseniai mano CD / DVD nustojo veikti dėl kažkokio keisto priežasties. Kai aš užregistruotų visus disko šviesos liko dar apie bet nieko vis įlaipinami CD. Man tada buvo apie BIOS, spausdami klavišą F2. Čia aš pastebėjau, kad CD / DVD buvo "Disaled". Kas sukėlė tai įvyktų I don't have a clue. Bandžiau ieškoti man pasirinkite "Enable" tai bet negalėjo to padaryti. Mano BOIS skaityti toliau. INSYDE SOFTWARE SCU. Tada buvo 4 variantas Start Up / Chipset / boot / Exit. Nors aš pabandyti paspausti ant bet pasirinkimo nėra būdo Norėdami įjungti šią funkciją. Kito pasirinkimo Aš tai F8, tačiau tai galimybė iš "boot from CD". Please help. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome formatas. Nežinau, kas vyksta ten |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepradėkite pokalbio antros už tą pačią problemą, ačiū.
| |||
| |||
| Hi mate. I'm sorry for pradėjo naują sriegis tas pats. Priežastis, kodėl aš taip nebuvo, nes aš pastebėjau temoje buvo perkeltas ir taip pat pastebėjo, kad nebuvo aišku, ne visi, kaip nukopijuoti ir įklijuoti jį. Atsiprašome už that.Thanks Ash |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, nustatytas pirmasis paštu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite pakeisti BIOS, naudojant megztinis ant plokštės arba jei neturite vadovą, siekdama nustatyti Jumper Settings, pašalinkite laidą prie kompiuterio ir pašalinti CMOS baterija ir palikti jį kelioms valandoms (nakčiai, jei galite). Tada pakeiskite bateriją ir galios iki. Jei BIOS reset sėkmingai, jis jūsų paprašys įvesti datą ir laiką.
| |||
| |||
| Hi mate, thank you for your reply. Esu šiek tiek scepticle atidarant nešiojamas as I don't feel so pasitikintys. Ar yra kas nors dar galėčiau bandyti BIOS ar kažką. Ačiū. Pelenai |
|
| |||
| |||
| Norėdami įjungti pavaros grįžti į BIOS nustatymus ir pereiti į tinkamas kategorijas ir išryškinti funkciją, kurią norite įjungti ir paspauskite "Enter". Pasirinkimo langas pop-up ir naudoti rodyklių klavišus, įjungti / išjungti jį kaip norite. Paspauskite "Enter vėl atlikti savo pasirinkimą ir išvykimo BIOS įrašyti pakeitimus. Jei tai tik problemos su disko tai turėtų išspręsti problemą. |
|
| |||
| |||
| Paprastai yra BIOS galimybė iš naujo visus nustatymus į numatytuosius parametrus. Aš abejoju, jei gali "paspausti" jokių galimybių.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |