![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi man EasyNote Packard Bell Laptop 512 RAM 40 Gig Hard Drive. Nesen mana CD / DVD pārstāja darboties kāda dīvaina iemesla dēļ. Kad es ievadīts jebkurš CD disku gaisma vēl tuvošanos, bet nekas arvien palielinājies. Tad es devos uz BIOS nospiežot F2. Šeit es pamanīju, ka CD / DVD bijusi "Disaled". Kas izraisīja tas notiktu man nav atrisinājums. Es mēģināju meklēt izvēlēties man lai "" tas taču nevarēja darīt. Mana BOIS lasīt šādi. INSYDE SOFTWARE SCU. Tam ir 4 variants Start Up / Chipset / boot / Exit. Pat ja es mēģinātu klikšķiniet uz jebkuru variants nav iespējams, ar kura palīdzību to. Cita iespēja man ir F8, bet tā ir iespēja no "Boot no CD". Please help. |
|
| |||
| |||
| Atvainojiet par formātā. dont zināt, kas notiek tur |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesāciet otru diegu pašu problēmu, thanks.
| |||
| |||
| hi mate. Man žēl sākās vēl diegu pats. Iemesls, kāpēc es tik bija, jo es pamanīju pavediens tika pārvietots, un arī pamanījuši, ka nav skaidrs, kad vien varu nokopēt un ielīmēt to. Žēl that.Thanks Ash |
|
| |||
| |||
| Nav problēmu, noteikts pirmais pastu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet atiestatīt BIOS, izmantojot jumper uz mātesplatē, vai Jums nav rokasgrāmatā, lai identificētu jumper uzstādījumus, noņemiet strāvas vads uz datoru un noņemiet CMOS bateriju un atstāj to ārā uz vairākām stundām (uz nakti, ja varat). Tam nomainiet akumulatoru un enerģijas augšu. Ja BIOS ir reset veiksmīgi, tā lūgs jums ievades datums un laiks.
| |||
| |||
| hi mate, paldies par jūsu atbildi. Es esmu mazliet scepticle atvēršanā klēpjdators kā es nejūtos tik pārliecināts. Vai ir kaut kas cits es varētu izmēģināt bios vai ko. Paldies. Pelnu |
|
| |||
| |||
| Lai aktivizētu drives iet atpakaļ uz savu BIOS uzstādījumus un virzītos uz atbilstošu kategoriju un izcelt funkcijas jūs gribētu, lai veicinātu un nospiediet "Enter". Atlases lodziņš pop up un tu izmantot bultiņu taustiņus, lai Ieslēgt / Izslēgt to kā vēlaties. Taustiņu "Enter vēlreiz izdarīt savu izvēli un izejas BIOS nesaglabājot izmaiņas. Ja šī ir vienīgā problēma ar disku tam vajadzētu salabot. |
|
| |||
| |||
| Tur parasti ir BIOS opciju, lai atjaunotu visus iestatījumus uz to saistību nepildīšanas. Es šaubos, vai jūs varat ", noklikšķiniet uz" jebkuras iespējas.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |