![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Имам Пацкард Белл ЕасыНоте Лаптоп 512 РАМ 40 чезе Хард Дриве. Баш недавно је мој ЦД / ДВД заустављен рад неког чудног разлога. Кад сам инпуттед било који ЦД у погон је светлост и даље долазе на доласку, али ништа покупили. И онда је отишао на БИОС притиском на Ф2. Овде сам приметио да је ЦД / ДВД је био "Дисалед". Шта је узроковало то десити немам индиција. ЈА суђен за истрага за опцију за мене за "омогућити", али овај није био у могућности то учинити. Боис Мы прочитајте следеће. ИНСЫДЕ СОФТУАРЕ СЦУ. Затим имају 4 опцију Почетак Горе / цхипсет / боот / Изађи. Иако сам покушати кликните на било коју опцију да не постоји начин да Омогући овај. Друга опција ми је Ф8, али то је избор из "Боот фром ЦД". Плеасе хелп. |
|
| |||
| |||
| Жао нам је о формату. донт да зна шта се дешава |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Немојте почети други тхреад за исти проблем, хвала.
| |||
| |||
| хи мате. Жао ми је за неки други тхреад започела за исте. Разлог зашто сам урадио, тако да је био јер сам приметио нит је био премештен и приметио да је то уопште није јасно како сам га копирате и налепите. Сорры фор тхат.Тханкс асх |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, фиксни први пост. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте ресетовање БИОС, користећи јумпер на матичној плочи, или ако немате приручник, идентификовати јумпер сеттингс, уклоните моци да доведе до ПЦ ЦМОС и извадите батерију и оставите га за неколико сати (ако се може преко ноћи). Затим замените батерију и моћ горе. Ако је БИОС-ресет успешно, они ће вас тражити да унос датума и времена.
| |||
| |||
| Хи мате, хвала на вашем одговору. Ја сам мало сцептицле на отварању лаптоп као што ја не осећам тако сигурна. Има ли било што друго бих могао пробати у БИОС или нешто. Хвала. Асх |
|
| |||
| |||
| Да бисте омогућили Ваше дискови повратак у ваше поставке БИОС-а и упутити на одговарајуће категорије и истакнути функцију желите омогућити и притиснете "Ентер". А селецтион бокс ће поскочити и користите тастере са стрелицама да бисте Омогући / Онемогући га како желите. Хит "унесите поново направити свој избор и излаз БИОС сачувајте промене. Ако је то једини проблем са погоном ово треба поправити. |
|
| |||
| |||
| Ту је обично БИОС опција за ресет свих подешавања на своје подразумеване поставке. ЈА сумња ако можете ", кликните на" неке од опција.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |