![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba ben 40 iş Sabit Disk bir EasyNote Packard Bell Dizüstü 512 RAM var. Sadece son CD / DVD 'garip nedenle çalışmayı durdurdu. Ben ışık hala ama geldiğini şey aldım elde sürücü herhangi bir CD Girilen. Daha sonra BIOS F2 tuşunu gitti. İşte bu CD / DVD "Disaled" olduğunu fark ettim. Ne bir ipucu yok oldu, bu neden oldu. Benim için bir seçenek "" Bu, ancak bunu başaramadı sağlamaktır aramak için çalıştı. Benim BOIS'de aşağıdaki okuyun. INSYDE YAZILIM SCU. Sonra 4 seçenek var / Chipset / Önyükleme / Çıkış kadar başlayın. Rağmen tıklayın herhangi bir seçenek olarak, bir yolu yok denemek bu etkinleştirin. Ben Diğer seçenek F8, ama bu gelen seçenek "Boot CD" dir. Lütfen yardım et. |
|
| |||
| |||
| Biçimi için üzgünüm. dont ne biliyorsun orada |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aynı sorun için teşekkürler ikinci bir iplik başlatmak etmeyin.
| |||
| |||
| merhaba dostum. Ben için üzgünüm aynı için başka bir iplik başladı. Çünkü iplik ve taşındı vardı da bütün ben kopyalayıp yapıştırdım olarak net değil fark ettim fark Bu yüzden ben öyle olduğunu yaptım. That.Thanks Sorry for Ash |
|
| |||
| |||
| Sorun, sabit ilk yazı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer manuel, bu anahtar ayarlarını tanımlamak için PC'ye güç yol çıkarın ve CMOS pili çıkarın ve birkaç saat için dışarıda bırakın (gecede varsa, anakart üzerindeki anahtar kullanarak veya BIOS sıfırlamayı deneyin eğer olabilir). Sonra kadar batarya ve güç değiştirin. Eğer BIOS başarıyla sıfırlamak, bu girişe Tarih ve saati sorar.
| |||
| |||
| merhaba dostum, Cevabınız için teşekkür ederim. Ben çok emin don't feel Ben dizüstü açılması biraz scepticle duyuyorum. Başka birşey var ben BIOS falan sonra yeniden deneyin olabilir. Teşekkürler. Kül |
|
| |||
| |||
| Için sürücüler geri BIOS ayarlarını girmek ve doğru kategoriye gidin ve ENABLE ve istediğiniz işlevi vurgulamak etkinleştirmek için "" girin. Bir seçim kutusu açılır ve size sağlamak için ok tuşlarını kullanarak / size olarak DEVRE isterdim. Hit "yeniden seçim yapmak ve BIOS değişiklikleri kaydetmeden çıkmak girin. Eğer bu tamir gereken sürücüsü olan tek sorun var. |
|
| |||
| |||
| Genellikle bir BIOS seçeneği kendi öndeğerleri için tüm ayarları sıfırlamak için. Herhangi bir opsiyon "durumunda için tıklayın Ben sanmıyorum.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |