![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я Packard Bell EasyNote ноутбук 512 RAM 40 гігабайтний жорсткий диск. Зовсім недавно моя CD / DVD припинив працювати на якийсь дивної причини. Коли я введених будь-який диск у пристрій світ ще надходять, але нічого Початок підібрав. Потім я вирушив в BIOS натиснути клавішу F2. Тут я помітив, що CD / DVD був "Disaled". Чим викликане це станеться я не маю ні найменшого поняття. Я намагався шукати варіант для мене "Увімкнути" це, але не зміг це зробити. Моя Буа Читайте в наступному. Insyde Software СКУ. Тоді є 4 варіанти Запуск / Chipset / Boot / Exit. Хоча я намагаюся натиснути на будь-яку опцію немає можливості включити цю опцію. Іншого варіанту в мене є, F8, але це опції "Завантаження з CD". Будь ласка, допоможіть. |
|
| |||
| |||
| На жаль з приводу формату. НЕ знаю, що там сталося |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не починайте другого потоку з тією ж проблемою, спасибо.
| |||
| |||
| Привіт Mate. Я перепрошую за одним потоком почали по тим же. Причина, чому я зробив це тому, що я помітив потоку були перенесені, а також зауважив, що не ясно, все як скопіювати та вставити його. Вибачте за that.Thanks Ash |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, фіксована перший пост. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте перевстановити BIOS за допомогою перемички на материнській платі, або якщо у вас немає керівництва, щоб визначити положення перемичок, видалити влади привести до комп'ютера і видалити CMOS батарею і залишити його на кілька годин (на ніч, якщо можна). Потім замініть батарею та увімкніть його. Якщо BIOS має скидання успішно, вона попросить Вас ввести дату і час.
| |||
| |||
| Мати Привіт, спасибо за Вашу відповідь. Я трохи scepticle у відкритті ноутбука, як і я не відчувала себе впевнено. Чи є що-небудь ще я можу спробувати в BIOS або щось. Спасибо. Ясень |
|
| |||
| |||
| Для того щоб ваші диски повернутися в ваш налаштування BIOS і перейдіть на відповідну категорію і виділити функції ви хотіли б включити і натиснути "Enter". Вибір вікна з'явиться, і ви використовувати клавіші зі стрілками Включення і відключення його як хочете. Хіт "Введіть знову зробіть свій вибір, і виходу з BIOS збереження змін. Якщо це єдина проблема, з приводом це слід виправити. |
|
| |||
| |||
| Існує, як правило опції BIOS для скидання всіх настройок за замовчуванням. Я сумніваюся, що ви можете "натиснути на" будь-які варіанти.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |