по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Жаргон влиза BIOS преинсталиране защото той пита за PW преди зареждане

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти септември 2007, 03:33
Новите държави Група

ОК, така член на семейството иска да определи лаптоп, взех поглед, както и неговите бъркотия. Аз просто искам да преинсталиране на цялата операционна система, с изключение като че ли няма начин да се по време на обувка горе.

Какво искам да кажа е, когато включа компютъра, първото нещо, виждам го с черен екран с текст "Password:". Намирам, че Айв странно, защото никога не е виждал това преди. Ако някой знае защо и как да го получи, че вероятно ще помогнат много.

напред, след въвеждане на PW, тя отива staight за стартиране на Windows XP. и натиснете F2, F8, Дел, и на всеки друг бутон и могат да се поберат, преди да отива към обувка горе. I DONT разбирам защо арго влиза настройка.

ultimatly, но това, което искате да направите, е просто преформатирате. DONT Аз мисля, че има диск, който дойде с PC, така че има начин да се получи така от bootdisc.com или нещо такова. Или може би чрез персонален компютър по време на прозорците, има ли начин?.

Какво ли щеше да се опитате да направите, ако sucessful за получаване на PC към обувка от CD, се използва един от друг компютър. му Windows XP Media Center, но мислех, че е по-добре от нищо. Така е, че защо тя isn't workig, защото Im използвате различни компютри възстановяване на диск? ако аз поставени на включените ще я разпознае и просто работа?

Im използвайки сателитни TOSHIBA Notebook Pentium4 М. Ако имате нужда от модела номера мога да го напиша. Аз също имат stucker на дъното лаптопи с XP Home Edition sticer.

този компютър е такава бъркотия, той е искал 20 различни настройки на мрежовата връзка в продължение на 4 различни страни и неща от everywhrere ... неговите sooooo бавно!

а също и съжалявам за дългия пост
Old 9-ти септември 2007, 06:27
Новите държави Група

така никой не знае защо аз трябва да въведете парола, преди да зареждащата?
Old 9-ти септември 2007, 09:24
Член Група

опитайте изваждане на батерията, след това, че отделихте 3V батерия от дънни платки ANF заминава за кажем 10 или 20 минути?
Old 9-ти септември 2007, 10:06
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от mrrohan View Post
така никой не знае защо аз трябва да въведете парола, преди да зареждащата?

Това е, защото някой е задал парола за защита на цялата машина.

Този тип паролата не трябва да се бърка с BIOS парола.

Той може само да бъде от страна на производителя или чрез смяна на цялата дънна платка.

Така че основно, ако не въведете правилната парола машината е напълно безполезен.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9-ти септември 2007, 10:16
Модератор Група

Момчета прочетете целия пост. Те не се опитват да байпас паролата.

Цитат:
напред, след въвеждане на PW, тя отива staight за стартиране на Windows XP. и натиснете F2, F8, Дел, и на всеки друг бутон и могат да се поберат, преди да отива към обувка горе. I DONT разбирам защо арго влиза настройка.
Имате нужда от валиден XP CD. Ако не тогава, докато всичко работи ОК тогава просто започнете деинсталирането всичко не искам.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc