![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| ОК, така член на семейството иска да определи лаптоп, взех поглед, както и неговите бъркотия. Аз просто искам да преинсталиране на цялата операционна система, с изключение като че ли няма начин да се по време на обувка горе. Какво искам да кажа е, когато включа компютъра, първото нещо, виждам го с черен екран с текст "Password:". Намирам, че Айв странно, защото никога не е виждал това преди. Ако някой знае защо и как да го получи, че вероятно ще помогнат много. напред, след въвеждане на PW, тя отива staight за стартиране на Windows XP. и натиснете F2, F8, Дел, и на всеки друг бутон и могат да се поберат, преди да отива към обувка горе. I DONT разбирам защо арго влиза настройка. ultimatly, но това, което искате да направите, е просто преформатирате. DONT Аз мисля, че има диск, който дойде с PC, така че има начин да се получи така от bootdisc.com или нещо такова. Или може би чрез персонален компютър по време на прозорците, има ли начин?. Какво ли щеше да се опитате да направите, ако sucessful за получаване на PC към обувка от CD, се използва един от друг компютър. му Windows XP Media Center, но мислех, че е по-добре от нищо. Така е, че защо тя isn't workig, защото Im използвате различни компютри възстановяване на диск? ако аз поставени на включените ще я разпознае и просто работа? Im използвайки сателитни TOSHIBA Notebook Pentium4 М. Ако имате нужда от модела номера мога да го напиша. Аз също имат stucker на дъното лаптопи с XP Home Edition sticer. този компютър е такава бъркотия, той е искал 20 различни настройки на мрежовата връзка в продължение на 4 различни страни и неща от everywhrere ... неговите sooooo бавно! а също и съжалявам за дългия пост |
|
| |||
| |||
| така никой не знае защо аз трябва да въведете парола, преди да зареждащата? |
|
| |||
| |||
| опитайте изваждане на батерията, след това, че отделихте 3V батерия от дънни платки ANF заминава за кажем 10 или 20 минути? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Това е, защото някой е задал парола за защита на цялата машина. Този тип паролата не трябва да се бърка с BIOS парола. Той може само да бъде от страна на производителя или чрез смяна на цялата дънна платка. Така че основно, ако не въведете правилната парола машината е напълно безполезен. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Момчета прочетете целия пост. Те не се опитват да байпас паролата. Цитат:
|