menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Cant zadejte BIOS přeinstalovat protože žádá pw před boot

Reply

Thread Nástroje
Old 9. září 2007, 03:33
Nový člen skupiny

Default Cant zadejte BIOS přeinstalovat protože žádá pw před boot

ok tak člena rodiny chtěl, abych opravu notebooku, na kterých jsem se podívat, a nepořádek. Chci jen přeinstalovat celý OS, kromě zdá se, že neexistuje způsob, jak během naběhnout.

Chci říct, když jsem zase o kus první věc, vidím, že objeví černá obrazovka s textem "heslo:". Zjišťuji, že divné, protože IVE nikdy neviděl, že předtím. jestli někdo ví, proč a jak si ho, že by se asi hodně pomůže.

Další po zadání pw, že jde staight zavádením na Windows XP. i push F2, F8, Del, a všechny ostatní tlačítka i vejde i před plyne naběhnout. i dont pochopit, proč ji nelze zadat nastavení.

ale ultimatly, co chci udělat, je prostě přeformátovat. i dont think i má disk, který přišel s PC, tak je tu způsob, jak dostat to, jako z bootdisc.com nebo něco takovýho. nebo možná přes PC, zatímco ve Windows, existuje nějaká cesta?.

co jsem se pokusit udělat, je-li úspěšný, jak se PC bootovat z cd, byl použít jeden z jiného PC. jeho Windows XP Media Center, ale myslel jsem, že její lepší než nic. tak je to, proč isnt workig, protože im pomocí jiného počítače využití disk? je-li i dal zahrnuta jedna bude rozpozná a jen práce?

im pomocí notebooku Toshiba satelitní Pentium4 m. Potřebujete-li si číslo modelu můžu napsat. Také jsem se stucker na dně notebooky s XP Home Edition sticer.

tento počítač je takový bordel, že má rád 20 různých nastavení připojení k síti pro 4 různých zemí, a tak z jeho everywhrere ... sooooo pomalu!

a také omluva za dlouhý příspěvek
Old 9. září 2007, 06:27
Nový člen skupiny

tak nikdo neví, proč jsem k zadání hesla před bootup?
Old 9. září 2007, 09:24
Člen Skupina

zkuste to s ohledem na baterii pak s ohledem na 3V baterii z desky ANF odchodu do řekněme 10 nebo 20 minut?
Old 9. září 2007, 10:06
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal mrrohan View Post
tak nikdo neví, proč jsem k zadání hesla před bootup?

Je to proto, že někdo dát heslo ochranu na celý stroj.

Tento typ heslo se nesmí zaměňovat s BIOS heslo.

Je možné pouze reset, které musí výrobce nebo výměně celé základní desky.

Takže v podstatě pokud zadáte správné heslo stroj úplně k ničemu.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. září 2007, 10:16
Moderátor skupiny

Kluci si přečíst celý příspěvek. Nejsou snaží obejít heslo.

Citace:
Další po zadání pw, že jde staight zavádením na Windows XP. i push F2, F8, Del, a všechny ostatní tlačítka i vejde i před plyne naběhnout. i dont pochopit, proč ji nelze zadat nastavení.
Budete potřebovat platný XP CD. Pokud tomu tak není pak tak dlouho, jak vše funguje OK pak stačí začít odinstalací všechno nechcete.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Disk Zavádecí Nedodržení, vložte systémový disk a stiskněte Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18. března 2009 17:39
Čisté využití zvyklý ať mi zadat heslo CodeFreakC Obecné Software Chat 2 22. srpna 2008 03:43
Každý potřebuje ke vstupu! Cambiker Společenství Novinky a chat 8 14. února 2008 00:08
650i SLI deska zvyklý boot bios ....? ghn22 Procesory, základní desky & RAM 1 23. června 2007 02:03
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.