Cant zadejte BIOS přeinstalovat protože žádá pw před boot ok tak člena rodiny chtěl, abych opravu notebooku, na kterých jsem se podívat, a nepořádek. Chci jen přeinstalovat celý OS, kromě zdá se, že neexistuje způsob, jak během naběhnout.
Chci říct, když jsem zase o kus první věc, vidím, že objeví černá obrazovka s textem "heslo:". Zjišťuji, že divné, protože IVE nikdy neviděl, že předtím. jestli někdo ví, proč a jak si ho, že by se asi hodně pomůže.
Další po zadání pw, že jde staight zavádením na Windows XP. i push F2, F8, Del, a všechny ostatní tlačítka i vejde i před plyne naběhnout. i dont pochopit, proč ji nelze zadat nastavení.
ale ultimatly, co chci udělat, je prostě přeformátovat. i dont think i má disk, který přišel s PC, tak je tu způsob, jak dostat to, jako z bootdisc.com nebo něco takovýho. nebo možná přes PC, zatímco ve Windows, existuje nějaká cesta?.
co jsem se pokusit udělat, je-li úspěšný, jak se PC bootovat z cd, byl použít jeden z jiného PC. jeho Windows XP Media Center, ale myslel jsem, že její lepší než nic. tak je to, proč isnt workig, protože im pomocí jiného počítače využití disk? je-li i dal zahrnuta jedna bude rozpozná a jen práce?
im pomocí notebooku Toshiba satelitní Pentium4 m. Potřebujete-li si číslo modelu můžu napsat. Také jsem se stucker na dně notebooky s XP Home Edition sticer.
tento počítač je takový bordel, že má rád 20 různých nastavení připojení k síti pro 4 různých zemí, a tak z jeho everywhrere ... sooooo pomalu!
a také omluva za dlouhý příspěvek |