Επίκλισης εισάγετε BIOS την επανεγκατάσταση επειδή ζητά pw πριν εκκίνησης ok έτσι, ένα μέλος της οικογένειας ήθελε να καθορίσει ένα φορητό υπολογιστή, πήρα μια ματιά, και τα χάλια. Θέλω μόνο να επανεγκαταστήσετε το σύνολο του OS, εκτός δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος για να συσταθεί κατά τη διάρκεια της εκκίνησης.
Αυτό που εννοώ είναι όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή το πρώτο πράγμα που βλέπω μια μαύρη οθόνη με το κείμενο "Κωδικό:". Το βρίσκω περίεργο διότι IVE ότι δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν. αν κάποιος γνωρίζει γιατί ή πώς να το αποκτήσουν εκτός ότι θα μπορούσε πιθανότατα να βοηθήσει πολύ.
μετά την είσοδό του στην επόμενη pw, προχωρεί staight να εκκινήσετε τα Windows XP. i push F2, F8, Del, και κάθε άλλο κουμπί που θα μπορούν να χωρέσουν πριν πάει για την εκκίνηση μέχρι. i dont επίκλισης καταλαβαίνω γιατί θα τεθεί setup.
ultimatly αλλά αυτό που θέλω να κάνω είναι απλά ξανά. i dont πιστεύω έχω το CD που συνοδεύει τον υπολογιστή, οπότε υπάρχει ένας τρόπος για να το πω από bootdisc.com ή κάτι παρόμοιο. ή ίσως μέσω του PC, ενώ για τα παράθυρα, υπάρχει τρόπος;.
αυτό που θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε, αν επιτυχή στην απόκτηση του υπολογιστή για εκκίνηση από CD, χρησιμοποιήστε μία ήταν από άλλο τεμ. τα Windows XP Media Center, αλλά το σκέφτηκα καλύτερα από τίποτα δεν. έτσι είναι ότι ο λόγος που isn't workig, διότι im χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό δίσκο του υπολογιστή ανάκαμψη; Έβαλα το εάν θα συμπεριληφθεί αυτή και μόνο θα αναγνωρίσει την εργασία;
im χρησιμοποιώντας ένα φορητό υπολογιστή Toshiba Satellite Pentium4 μ. αν χρειάζεστε τον αριθμό μοντέλου i μπορούν να γράψουν αυτό. Έχω επίσης μια stucker για τα laptops με το κάτω μέρος XP Home Edition sticer.
αυτό το pc είναι τόσο χάλια, όπως έχει 20 διαφορετικές ρυθμίσεις για σύνδεση δικτύου 4 διαφορετικές χώρες και πράγματα από την everywhrere ... sooooo αργή!
και, επίσης, τη λύπη για το χρονικό διάστημα μετά |