manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Cant ući u BIOS reinstalirati jer pita za PW prije boot

Reply

Thread Tools
Old 9. rujna 2007, 03:33
Novi član grupe

Default Cant ući u BIOS reinstalirati jer pita za PW prije boot

ok, pa član obitelji htjeli da popraviti laptop, JA je uzeo pogledati, a njegova nered. JA pravedan ištanje to reinstalirati cjelokupan OS-a, osim čini se da ni na koji način da se tijekom boot up.

što mislim kad sam se okrenuti na pc prva stvar ja vidim crno zaslon s tekstom "Password:". JA nađi prema taj čudan jer nikad nije vidio da ive prije. ako netko zna zašto ili kako ga isključiti da bi vjerojatno puno pomoći.

next nakon ulaska u PW, ona ide staight do booting Windows XP. I push F2, F8, Del i svaki drugi gumb ne mogu stati prije nego ide na čizma gore. ja dont shvatiti zašto to ne mogu ući setup.

ultimatly ali ono što želim učiniti je samo reformatizovati. ja dont misliti Imam disk koji ste dobili s računalom, tako da postoji način da ga dobijete kao iz bootdisc.com ili nešto slično. ili možda putem računala, a na prozorima, postoji li neki način?.

ono što sam bio idući u pokušati obaviti, ako je uspješan u dobivanju PC to čizma iz CD-a, bio je koristiti jedan od drugog računala. svojim Windows XP Media Center, ali sam pomislio bolje od svojih ništa. tako je to razlog zašto ga nije workig, jer im koristeći različite PC recovery disk? ako ja stavim uključeni će ga prepoznati i samo poslu?

IM koristite notebook Toshiba satellite Pentium4 m. ako trebate broj modela ja mogu napisati ga. JA isto tako imati stucker na dnu laptop sa XP Home Edition sticer.

ovaj kom je takav nered, to je kao 20 različitih postavki mrežne veze za 4 različite zemlje i stvari iz njegove everywhrere ... sooooo trom!

i ispričavam se za dugačak post
Old 9. rujna 2007, 06:27
Novi član grupe

pa nitko ne zna zašto sam upisati lozinku prije bootup?
Old 9. rujna 2007, 09:24
Member Group

probajte uzeti bateriju zatim uzimanje 3V bateriju iz matične ploče anf ostavljajući za reci 10 ili 20 minuta?
Old 9. rujna 2007, 10:06
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by mrrohan View Post
pa nitko ne zna zašto sam upisati lozinku prije bootup?

To je zato što netko stavi password protection na cijelom stroju.

Ovaj tip lozinka je ne biti zbunjen sa BIOS lozinkom.

To može biti samo reset by proizvođač ili trampljenje cijelu matičnu ploču.

Tako je u osnovi, osim ako se ne unesete ispravnu lozinku stroja je potpuno beskorisno.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. rujna 2007, 10:16
Moderator / ica grupe

Dečki pročitajte cijeli post. Oni se ne pokušavate zaobići lozinku.

Quote:
next nakon ulaska u PW, ona ide staight do booting Windows XP. I push F2, F8, Del i svaki drugi gumb ne mogu stati prije nego ide na čizma gore. ja dont shvatiti zašto to ne mogu ući setup.
Trebat će vam važeća XP CD-a. Ako ne onda dok sve radi OK tek onda početi deinstaliranju everythin koje ne želite.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter joebeaven Drives & Izmjenjivi mediji 10 18. ožujak 2009 17:39
Net use navika pustiti mene upisivanje lozinke CodeFreakC Općenito Software Chat 2 22. kolovoz 2008 03:43
Svatko treba ući! Cambiker Community News & Chat 8 14. veljača 2008 00:08
650i sli ploče navika čizma bios ....? ghn22 CPU, Matične ploče i RAM 1 23. lipnja 2007 02:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.