kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Cant belépni BIOS újratelepítéséhez mert kér pw indítás előtt

Reply

Téma eszközök
Old 9. Sep 2007, 03:33
Új tag Csoport

OK így egy családtag akarta, hogy meghatározza a laptopot, vettem egy pillantást, és a rendetlenség. Csak azt akarom, hogy újra az egész OS-t, kivéve, úgy tűnik, hogy nem lehet a boot up.

Úgy értem, mi van, ha bekapcsolja a számítógép az első dolog, úgy látom, hogy egy fekete képernyő-val a "jelszó:". Én meg, hogy fura, mert soha nem látott ive előtt. ha valaki tudja, miért, vagy hogyan lehet eljutni abba, hogy talán segít sokat.

követő belépő pw, megy staight az indítást Windows XP. i push F2, F8, Del, és minden más gomb i elfér mielőtt elmegy boot up. i dont értem miért vidám belépni beállítás.

de ultimatly, mit akarok csinálni csak újra. I dont think I have a lemez, amit a PC-hez, így van-e olyan módon, hogy azt, mint a bootdisc.com vagy bármi ilyesmi. vagy esetleg a PC, míg a Windows, van-e mód?.

mit fog csinálni, hogy próbálja meg, ha sikeres abban, hogy a számítógép rendszerindító CD volt az egyik egy másik számítógépre. a Windows XP Media Center, de azt gondoltam, hogy jobb, mint a semmi. így az, hogy miért isnt workig, mert im használ különböző számítógép helyreállítási lemez? ha azt, hogy az tartalmazza majd, hogy ismeri fel azt, és csak a munka?

im használ egy Toshiba Satellite notebook Pentium4 m. Ha szükség van a modell száma tudok írni. Én is stucker a laptopok alján az XP Home Edition sticer.

e db ilyen rendetlenség, úgy, mint 20 különböző hálózati kapcsolat beállításait 4 különböző országok és a cucc everywhrere ... a sooooo lassú!

és bocsi a hosszú post
Old 9. Sep 2007, 06:27
Új tag Csoport

így senki sem tudja, miért van, hogy a jelszó előtt bootup?
Old 9. Sep 2007, 09:24
Csoport tagja

try vesz ki az akkumulátort, majd a 3V az akkumulátort az alaplap ANF induló mondjuk 10 vagy 20 perc?
Old 9. Sep 2007, 10:06
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by mrrohan View Post
így senki sem tudja, miért van, hogy a jelszó előtt bootup?

Ez azért van, mert valaki be jelszavas védelem az egész gépet.

Ez a típusú jelszó nem szabad összekeverni a BIOS jelszót.

Csak orrgazdaság a gyártó, vagy csere az egész alaplapot.

Így alapvetően, ha nem adja meg a helyes jelszót a gép teljesen haszontalan.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. Sep 2007, 10:16
Moderátor Csoport

Srácok, olvassa el a teljes post. Ők nem azért, hogy megkerülje a jelszót.

Idézet:
követő belépő pw, megy staight az indítást Windows XP. i push F2, F8, Del, és minden más gomb i elfér mielőtt elmegy boot up. i dont értem miért vidám belépni beállítás.
Szükséged lesz egy érvényes XP CD-t. Ha nem, akkor addig, amíg minden jól működik az OK gombra, majd csak kezdeni uninstalling mindent nem akarja.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.