![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK így egy családtag akarta, hogy meghatározza a laptopot, vettem egy pillantást, és a rendetlenség. Csak azt akarom, hogy újra az egész OS-t, kivéve, úgy tűnik, hogy nem lehet a boot up. Úgy értem, mi van, ha bekapcsolja a számítógép az első dolog, úgy látom, hogy egy fekete képernyő-val a "jelszó:". Én meg, hogy fura, mert soha nem látott ive előtt. ha valaki tudja, miért, vagy hogyan lehet eljutni abba, hogy talán segít sokat. követő belépő pw, megy staight az indítást Windows XP. i push F2, F8, Del, és minden más gomb i elfér mielőtt elmegy boot up. i dont értem miért vidám belépni beállítás. de ultimatly, mit akarok csinálni csak újra. I dont think I have a lemez, amit a PC-hez, így van-e olyan módon, hogy azt, mint a bootdisc.com vagy bármi ilyesmi. vagy esetleg a PC, míg a Windows, van-e mód?. mit fog csinálni, hogy próbálja meg, ha sikeres abban, hogy a számítógép rendszerindító CD volt az egyik egy másik számítógépre. a Windows XP Media Center, de azt gondoltam, hogy jobb, mint a semmi. így az, hogy miért isnt workig, mert im használ különböző számítógép helyreállítási lemez? ha azt, hogy az tartalmazza majd, hogy ismeri fel azt, és csak a munka? im használ egy Toshiba Satellite notebook Pentium4 m. Ha szükség van a modell száma tudok írni. Én is stucker a laptopok alján az XP Home Edition sticer. e db ilyen rendetlenség, úgy, mint 20 különböző hálózati kapcsolat beállításait 4 különböző országok és a cucc everywhrere ... a sooooo lassú! és bocsi a hosszú post |
|
| |||
| |||
| így senki sem tudja, miért van, hogy a jelszó előtt bootup? |
|
| |||
| |||
| try vesz ki az akkumulátort, majd a 3V az akkumulátort az alaplap ANF induló mondjuk 10 vagy 20 perc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez azért van, mert valaki be jelszavas védelem az egész gépet. Ez a típusú jelszó nem szabad összekeverni a BIOS jelszót. Csak orrgazdaság a gyártó, vagy csere az egész alaplapot. Így alapvetően, ha nem adja meg a helyes jelszót a gép teljesen haszontalan. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Srácok, olvassa el a teljes post. Ők nem azért, hogy megkerülje a jelszót. Idézet:
|