פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

צביעות להיכנס ל-BIOS מחדש, שכן הוא מבקש pw לפני האתחול

Reply

שרשרת כלים
Old 9 ספטמבר 2007, 03:33
קבוצת חברות חדשות

Default צביעות להיכנס ל-BIOS מחדש, שכן הוא מבקש pw לפני האתחול

אישור בן משפחה כל כך רוצה אותי לתקן מחשב נייד, לקחתי תראה, ועל בלאגן. אני רק רוצה להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה, אלא נראה שיש לא דרך במהלך האתחול למעלה.

מה שאני אומר הוא כאשר אני מפעיל את המחשב הדבר הראשון שאני רואה את זה מסך שחור עם טקסט "סיסמה:". אני מוצא את זה מוזר כי ive מעולם לא ראיתי את זה לפני. אם מישהו יודע למה או איך להשיג את זה, כי ככל הנראה היה הרבה עזרה.

הבא אחרי הכניסה של pw, למותר staight באתחול ל-Windows XP. אני לדחוף F2, F8, דל, ואת כל כפתור אני יכול להתאים לפני שאני הולך למעלה האתחול. dont אני מבין מדוע זה צביעות להזין את תוכנית ההתקנה.

ultimatly אבל מה שאני רוצה לעשות הוא פשוט לאתחל מחדש. dont אני חושב שיש לי את הדיסק שהגיעו עם המחשב, אז האם יש דרך לקבל את זה כמו bootdisc.com מ או משהו כזה. או אולי דרך המחשב בעת ב-Windows, האם יש דרך?.

מה שאני הולך לנסות לעשות, אם את רוצה לקבל sucessful PC to boot from CD, היה אחד מ להשתמש במחשב אחר. את Windows XP Media Center, אבל אני חשבתי על שום דבר יותר טוב. למה היא כל כך כי זה isn't workig, משום IM באמצעות מחשב אחר של שחזור דיסק? אם אני שם את זה אחד לא כלולה מזהה אותו ופשוט עובד?

IM באמצעות Toshiba Satellite מחברת Pentium4 M. אם אתה צריך את מספר הדגם אני יכול לכתוב את זה. אני גם יש stucker על התחתונה מחשבים ניידים עם XP Home Edition sticer.

מחשב זה הוא כזה בלאגן, זה כאילו יש 20 הגדרות שונות עבור חיבור הרשת 4 מדינות שונות וכאלה everywhrere מ ... שלה sooooo איטי!

וגם מתנצלים ארוך לכתוב
Old 9 ספטמבר 2007, 06:27
קבוצת חברות חדשות

לכן אף אחד לא יודע למה אני צריך להזין סיסמה לפני האתחול?
Old 9 ספטמבר 2007, 09:24
חבר קבוצת

נסה לקחת את הסוללה 3V ואז לוקח את הסוללה של לוח האם anf יציאתן אומרים 10 או 20 דקות?
Old 9 ספטמבר 2007, 10:06
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mrrohan View Post
לכן אף אחד לא יודע למה אני צריך להזין סיסמה לפני האתחול?

זה בגלל שמישהו הכניס סיסמה להגנה על המחשב כולו.

סוג זה של הסיסמה היא לא להתבלבל עם ה-BIOS סיסמה.

זה יכול להיות רק על ידי יצרן לאפס או להחליף את כל לוח האם.

אז בעצם, אלא אם הזנת את הסיסמה הנכונה במכונה הוא חסר תועלת לחלוטין.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 ספטמבר 2007, 10:16
מנהל קבוצת

חבר 'ה לקרוא את ההודעה כולה. הם אינם מנסים לעקוף את הסיסמה.

ציטוט:
הבא אחרי הכניסה של pw, למותר staight באתחול ל-Windows XP. אני לדחוף F2, F8, דל, ואת כל כפתור אני יכול להתאים לפני שאני הולך למעלה האתחול. dont אני מבין מדוע זה צביעות להזין את תוכנית ההתקנה.
תזדקק חוקי XP לכונן. אם לא אז כל עוד הכל עובד בסדר אז רק על ידי הסרת ההתקנה להתחיל everythin אינך רוצה.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כשל דיסק אתחול, הכנס דיסק המערכת והקש Enter joebeaven כוננים & נשלפת 10 18 מרץ 2009 17:39
Net use wont תן לי להזין סיסמאות CodeFreakC כללי תוכנות צ 'אט 2 22 אוגוסט 2008 03:43
כל אחד צריך להיכנס! Cambiker קהילה חדשות וצ 'אטים 8 14th פברואר 2008 00:08
650i SLI Board wont אתחול BIOS ....? ghn22 CPUs, Motherboards & RAM 1 23 יוני 2007 02:03
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.