צביעות להיכנס ל-BIOS מחדש, שכן הוא מבקש pw לפני האתחול אישור בן משפחה כל כך רוצה אותי לתקן מחשב נייד, לקחתי תראה, ועל בלאגן. אני רק רוצה להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה, אלא נראה שיש לא דרך במהלך האתחול למעלה.
מה שאני אומר הוא כאשר אני מפעיל את המחשב הדבר הראשון שאני רואה את זה מסך שחור עם טקסט "סיסמה:". אני מוצא את זה מוזר כי ive מעולם לא ראיתי את זה לפני. אם מישהו יודע למה או איך להשיג את זה, כי ככל הנראה היה הרבה עזרה.
הבא אחרי הכניסה של pw, למותר staight באתחול ל-Windows XP. אני לדחוף F2, F8, דל, ואת כל כפתור אני יכול להתאים לפני שאני הולך למעלה האתחול. dont אני מבין מדוע זה צביעות להזין את תוכנית ההתקנה.
ultimatly אבל מה שאני רוצה לעשות הוא פשוט לאתחל מחדש. dont אני חושב שיש לי את הדיסק שהגיעו עם המחשב, אז האם יש דרך לקבל את זה כמו bootdisc.com מ או משהו כזה. או אולי דרך המחשב בעת ב-Windows, האם יש דרך?.
מה שאני הולך לנסות לעשות, אם את רוצה לקבל sucessful PC to boot from CD, היה אחד מ להשתמש במחשב אחר. את Windows XP Media Center, אבל אני חשבתי על שום דבר יותר טוב. למה היא כל כך כי זה isn't workig, משום IM באמצעות מחשב אחר של שחזור דיסק? אם אני שם את זה אחד לא כלולה מזהה אותו ופשוט עובד?
IM באמצעות Toshiba Satellite מחברת Pentium4 M. אם אתה צריך את מספר הדגם אני יכול לכתוב את זה. אני גם יש stucker על התחתונה מחשבים ניידים עם XP Home Edition sticer.
מחשב זה הוא כזה בלאגן, זה כאילו יש 20 הגדרות שונות עבור חיבור הרשת 4 מדינות שונות וכאלה everywhrere מ ... שלה sooooo איטי!
וגם מתנצלים ארוך לכתוב |