mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Cant įvesti BIOS iš naujo, nes jis prašo PW iki batų

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 9, 2007, 03:33
Naujas Narys

Default Cant įvesti BIOS iš naujo, nes jis prašo PW iki batų

Gerai, kad šeimos narys nori man nustatyti nešiojamas, aš pradėjau ieškoti, ir jo netvarka. Aš tik noriu įdiegti visos OS, tik atrodo, kad jokiu būdu per boot up.

ką reiškia, kai aš įjungti kompiuterio pirmas dalykas, kurį matau, tai juodas ekranas su tekstu "Password:". Manau, kad keistai, nes ive never seen, kad prieš. jei kas nors žino, kodėl ir kaip ją gauti išjungti, kad tikriausiai padėti aikštelė.

Kitas įvedus PW, jis eina staight į paleidimo Windows XP. I push F2, F8, Del, ir kas antrą mygtuką ir gali tilpti iki I važiuoja į boot up. I dont suprasti, kodėl ji cant įveskite setup.

bet ultimatly ką aš noriu padaryti, tai tik performatuoti. I dont think i have diską, pateiktą su kompiuteriu, taip pat nėra būdas gauti tai, kaip iš bootdisc.com ar kas nors panašaus. gal per pc, o ant langų, tai yra būdas?.

Ką aš būsiu bandyti daryti, jei sėkmei gaunant pc krautis iš CD, buvo naudoti vieną iš kito kompiuterio. "Windows XP Media Center, bet aš maniau, jos geriau negu nieko. taip yra todėl, kad ji forget workig, nes jiems naudojant skirtingų kompiuterių atkūrimo diską? jei galiu pateikti viena iš jų bus įtraukti ją atpažinti, ir tik darbas?

im naudojant Toshiba Satellite notebooka Pentium4 m Jei reikia modelio numerį galiu rašyti. Aš taip pat turiu apie nešiojamuosius kompiuterius apačioje XP Home Edition sticer stucker.

šis kompiuteris yra tokios netvarkos, ji kaip 20 skirtingų tinklo ry ¹ io parametrus, 4 skirtingų šalių ir medžiagos iš everywhrere ... jos sooooo lėtai!

taip pat atsiprašau už ilgą žinutę
Old Rugsėjis 9, 2007, 06:27
Naujas Narys

todėl niekas nežino, kodėl turiu įvesti slaptažodį prieš bootup?
Old Rugsėjis 9, 2007, 09:24
Narys

pabandykite išgabenimas baterija tada imtis baterija 3V iš plokštės ANF paliekant ty 10 ar 20 minučių?
Old Rugsėjis 9, 2007, 10:06
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by mrrohan View Post
todėl niekas nežino, kodėl turiu įvesti slaptažodį prieš bootup?

Tai todėl, kad kažkas sukūrė slaptažodį apsauga visą mašiną.

Šis slaptažodį tipo neturi būti painiojama su BIOS slaptažodis.

Jis gali būti iš naujo pateikė gamintojas arba Swapping visą pagrindinę plokštę.

Taigi iš esmės, jei jūs įvedėte teisingą slaptažodį, mašina yra visiškai nenaudingas.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugsėjis 9, 2007, 10:16
Moderatorius Grupė

Vaikinai Skaityti visą pranešimą. Jie ne bandyti apeiti slaptažodį.

Citata:
Kitas įvedus PW, jis eina staight į paleidimo Windows XP. I push F2, F8, Del, ir kas antrą mygtuką ir gali tilpti iki I važiuoja į boot up. I dont suprasti, kodėl ji cant įveskite setup.
Jums reikės galiojančio XP CD. Jei ne, kol viskas veikia OK tada tiesiog pradėti šalinti everythin nenorite.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Disk Boot Failure, Insert System Disk ir paspauskite Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 Kovas 18, 2009 17:39
Realusis wont let me Įveskite slaptažodį CodeFreakC BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 Rugpjūtis 22, 2008 03:43
Kiekvienas žmogus turi patekti! Cambiker Community News & Chat 8 14 vasaris 2008 00:08
650i SLI lenta wont boot BIOS ....? ghn22 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Birželis 23, 2007 02:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.