Cant įvesti BIOS iš naujo, nes jis prašo PW iki batų Gerai, kad šeimos narys nori man nustatyti nešiojamas, aš pradėjau ieškoti, ir jo netvarka. Aš tik noriu įdiegti visos OS, tik atrodo, kad jokiu būdu per boot up.
ką reiškia, kai aš įjungti kompiuterio pirmas dalykas, kurį matau, tai juodas ekranas su tekstu "Password:". Manau, kad keistai, nes ive never seen, kad prieš. jei kas nors žino, kodėl ir kaip ją gauti išjungti, kad tikriausiai padėti aikštelė.
Kitas įvedus PW, jis eina staight į paleidimo Windows XP. I push F2, F8, Del, ir kas antrą mygtuką ir gali tilpti iki I važiuoja į boot up. I dont suprasti, kodėl ji cant įveskite setup.
bet ultimatly ką aš noriu padaryti, tai tik performatuoti. I dont think i have diską, pateiktą su kompiuteriu, taip pat nėra būdas gauti tai, kaip iš bootdisc.com ar kas nors panašaus. gal per pc, o ant langų, tai yra būdas?.
Ką aš būsiu bandyti daryti, jei sėkmei gaunant pc krautis iš CD, buvo naudoti vieną iš kito kompiuterio. "Windows XP Media Center, bet aš maniau, jos geriau negu nieko. taip yra todėl, kad ji forget workig, nes jiems naudojant skirtingų kompiuterių atkūrimo diską? jei galiu pateikti viena iš jų bus įtraukti ją atpažinti, ir tik darbas?
im naudojant Toshiba Satellite notebooka Pentium4 m Jei reikia modelio numerį galiu rašyti. Aš taip pat turiu apie nešiojamuosius kompiuterius apačioje XP Home Edition sticer stucker.
šis kompiuteris yra tokios netvarkos, ji kaip 20 skirtingų tinklo ry ¹ io parametrus, 4 skirtingų šalių ir medžiagos iš everywhrere ... jos sooooo lėtai!
taip pat atsiprašau už ilgą žinutę |