mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Portatīvie datori, Mobiles & PDA

Register

Cant ievadiet BIOS atjaunot, jo tas prasa pw pirms boot

Reply

Thread Tools
Old Septembris 9, 2007, 03:33
New Member Group

ok tā ģimenes loceklis gribēja, lai es noteikt laptop, man bija izskatu, un to putru. Es tikai gribu pārinstalēt visu OS, izņemot, šķiet, ka nekādi laikā boot up.

ko es domāju ir, kad ieslēgt pc pirmā lieta, ko es redzu melnu ekrānu ar tekstu "Parole:". Es uzskatu, ka dīvaini, jo IVE nekad nav redzējis, ka pirms. ja kāds zina, kāpēc un kā to dabūt pie, ka, iespējams palīdzēt daudz.

nākamais pēc ieceļošanas pw, pats par vienkāršajos uz booting Windows XP. i push F2, F8, Del, un jebkuru citu pogu, i can fit pirms es iet boot up. i dont saprast, kāpēc tā aprunāt ievadiet setup.

bet ultimatly ko es gribu darīt, ir vienkārši pārformatēt. i dont domāju, ka man ir disks, kas nāca ar datoru, tāpēc pastāv veids, kā saņemt to kā no bootdisc.com vai kaut kā tā. vai varbūt caur pc laikā logiem, vai ir veids?.

ko es mēģināšu darīt, ja veiksmīgai iegūt datoru ar boot no cd, bija izmantot vienu no cita datora. Windows XP Media Center, taču es domāju, ka tā labāk nekā nekas. tā ir, ka kāpēc tas isn't workig, jo im izmantojot dažādas datora atjaunošanas disku? ja man iekļauta viena būs tā atzīst, un tikai darbs?

im izmantojot Toshiba Satellite notebook Pentium4 m. Ja jums ir nepieciešama modeļa numuru es varu rakstīt to. Man ir arī stucker par klēpjdatoriem dibenu ar XP Home Edition sticer.

šis pc ir tāds juceklis, tas ir tāpat kā 20 dažādi tīkla savienojuma uzstādījumus 4 dažādām valstīm un stuff no everywhrere ... tā sooooo lēni!

un arī atvainojamies par ilgtermiņa pastu
Old Septembris 9, 2007, 06:27
New Member Group

to neviens nezina, kāpēc man ir jāievada parole pirms bootup?
Old Septembris 9, 2007, 09:24
Loceklis

izmēģināt ārā akumulatoru, tad, ņemot 3V bateriju no mātesplates ANF došanās uz pateikt 10 vai 20 minūtes?
Old Septembris 9, 2007, 10:06
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by mrrohan View Post
to neviens nezina, kāpēc man ir jāievada parole pirms bootup?

Tas ir tāpēc, ka kāds ir izvirzījusi parole aizsardzību visa mašīna.

Šī parole veids nedrīkst jaukt ar BIOS paroli.

To var tikai reset ko ražotājs vai pārnešana visu mātesplati.

Vārdu sakot, ja jūs ievadiet pareizu paroli mašīna ir pilnīgi bezjēdzīgi.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Septembris 9, 2007, 10:16
Moderator Group

Puiši lasīt visu pastu. Tie nav mēģina apiet paroli.

Quote:
nākamais pēc ieceļošanas pw, pats par vienkāršajos uz booting Windows XP. i push F2, F8, Del, un jebkuru citu pogu, i can fit pirms es iet boot up. i dont saprast, kāpēc tā aprunāt ievadiet setup.
Jums būs nepieciešama derīga XP CD. Ja ne, tad tik ilgi, kamēr viss strādā OK, tad sāciet ar atinstalēt everythin nevēlaties.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.