![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ok tā ģimenes loceklis gribēja, lai es noteikt laptop, man bija izskatu, un to putru. Es tikai gribu pārinstalēt visu OS, izņemot, šķiet, ka nekādi laikā boot up. ko es domāju ir, kad ieslēgt pc pirmā lieta, ko es redzu melnu ekrānu ar tekstu "Parole:". Es uzskatu, ka dīvaini, jo IVE nekad nav redzējis, ka pirms. ja kāds zina, kāpēc un kā to dabūt pie, ka, iespējams palīdzēt daudz. nākamais pēc ieceļošanas pw, pats par vienkāršajos uz booting Windows XP. i push F2, F8, Del, un jebkuru citu pogu, i can fit pirms es iet boot up. i dont saprast, kāpēc tā aprunāt ievadiet setup. bet ultimatly ko es gribu darīt, ir vienkārši pārformatēt. i dont domāju, ka man ir disks, kas nāca ar datoru, tāpēc pastāv veids, kā saņemt to kā no bootdisc.com vai kaut kā tā. vai varbūt caur pc laikā logiem, vai ir veids?. ko es mēģināšu darīt, ja veiksmīgai iegūt datoru ar boot no cd, bija izmantot vienu no cita datora. Windows XP Media Center, taču es domāju, ka tā labāk nekā nekas. tā ir, ka kāpēc tas isn't workig, jo im izmantojot dažādas datora atjaunošanas disku? ja man iekļauta viena būs tā atzīst, un tikai darbs? im izmantojot Toshiba Satellite notebook Pentium4 m. Ja jums ir nepieciešama modeļa numuru es varu rakstīt to. Man ir arī stucker par klēpjdatoriem dibenu ar XP Home Edition sticer. šis pc ir tāds juceklis, tas ir tāpat kā 20 dažādi tīkla savienojuma uzstādījumus 4 dažādām valstīm un stuff no everywhrere ... tā sooooo lēni! un arī atvainojamies par ilgtermiņa pastu |
|
| |||
| |||
| to neviens nezina, kāpēc man ir jāievada parole pirms bootup? |
|
| |||
| |||
| izmēģināt ārā akumulatoru, tad, ņemot 3V bateriju no mātesplates ANF došanās uz pateikt 10 vai 20 minūtes? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir tāpēc, ka kāds ir izvirzījusi parole aizsardzību visa mašīna. Šī parole veids nedrīkst jaukt ar BIOS paroli. To var tikai reset ko ražotājs vai pārnešana visu mātesplati. Vārdu sakot, ja jūs ievadiet pareizu paroli mašīna ir pilnīgi bezjēdzīgi. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Puiši lasīt visu pastu. Tie nav mēģina apiet paroli. Quote:
|