Cant wprowadzić BIOS ponowna ponieważ prosi o pw przed boot ok, tak członka rodziny chciał mi naprawić laptopa, i wzięli się, i jego bałagan. Chcę tylko ponowna instalacja całego systemu operacyjnego, z wyjątkiem wydaje się, że nie sposób w trakcie rozruchu.
I co to znaczy kiedy na komputerze pierwszą rzeczą widzę to czarny ekran z tekstem "hasło:". Uważam, że ive dziwne, ponieważ nigdy nie widział, że przed. jeśli ktoś wie, dlaczego i jak się ją, że prawdopodobnie wiele pomóc.
następnego po wjeździe do pw, to idzie prostych do rozruchu systemu Windows XP. i nacisnąć klawisz F2, F8, Del, a co drugi przycisk i można dopasować przed i jedzie do rozruchu. i dont understand why it cant wprowadzić ustawienia.
ultimatly ale to, co chcę zrobić, to po prostu sformatować. i dont think Mam płytę dołączoną do komputera, więc istnieje sposób na to jak z bootdisc.com lub że czegoś podobnego. Albo poprzez PC, natomiast w systemie Windows, istnieje sposób?.
co miałem zamiar spróbować zrobić, jeśli w osiągnięciu pomyślnego zakończenia komputera do uruchamiania z płyty CD, należy użyć jednej była z innego komputera. swojego systemu Windows XP Media Center, ale myślałem jej lepiej niż nic. tak jest, dlaczego isnt workig, bo im za pomocą innego komputera odzyskiwania dysku? jeśli ja umieścić włączone będzie to rozpoznaje go i po prostu działa?
im za pomocą satelity notebooka Toshiba Pentium4 m. Jeśli potrzebujesz numeru modelu mogę napisać. I również mają stucker na dole laptopów z XP Home Edition sticer.
ten komputer jest taki bałagan, jak to ma 20 różnych ustawień połączenia sieciowego dla 4 różnych krajach i stuff z everywhrere ... sooooo wolno jej!
i przepraszam za długi post |