menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Cant zadajte BIOS preinštalovať pretože žiada pw pred boot

Reply

Thread Tools
Old 9. septembra 2007, 03:33
Nový člen skupiny

Default Cant zadajte BIOS preinštalovať pretože žiada pw pred boot

ok tak člena rodiny chtěl, abych opravu notebooku, na ktorých som sa pozrieť, a neporiadok. Chcem len preinštalovať celý OS, okrem zdá sa, že neexistuje spôsob, ako počas naběhnout.

Chcem povedať, keď som zase o kus prvá vec, vidím, že objaví čierna obrazovka s textom "heslo:". Zisťujem, že divné, pretože IVE nikdy nevidel, že predtým. jestli niekto vie, prečo a ako si ho, že by sa asi veľa pomôže.

Ďalšie po zadaní pw, že ide staight zavádzaním na Windows XP. i push F2, F8, Del, a všetky ostatné tlačidlá aj vojde aj pred vyplýva naběhnout. i dont pochopiť, prečo ju nemožno zadať nastavenia.

ale ultimatly, čo chcem urobiť, je prostě preformátovať. i dont think i má disk, ktorý prišiel s PC, tak je tu spôsob, ako dostať to, ako z bootdisc.com alebo niečo takovýho. alebo možná cez PC, zatiaľ čo vo Windows, existuje nejaká cesta?.

čo som sa pokúsiť urobiť, ak je úspešný, ako sa PC bootovat z cd, bol použiť jeden z iného PC. jeho Windows XP Media Center, ale myslel som, že jej lepšie ako nič. tak je to, prečo isnt workig, pretože im pomocou iného počítača využitie disk? je-li i dal zahrnutá jedna bude rozpozná a len práca?

im pomocou notebooku Toshiba satelitný Pentium4 m. Potrebujete-li si číslo modelu môžem napísať. Tiež som sa stucker na dne notebooky s XP Home Edition sticer.

tento počítač je taký bordel, že má rád 20 rôznych nastavení pripojenia k sieti pre 4 rôznych krajín, a tak z jeho everywhrere ... sooooo pomaly!

a aj ospravedlnenie za dlhý príspevok
Old 9. septembra 2007, 06:27
Nový člen skupiny

tak nikto nevie, prečo som na zadanie hesla pred bootup?
Old 9. septembra 2007, 09:24
Člen Skupina

skúste to so zreteľom na batériu potom so zreteľom na 3V batériu z dosky ANF odchode do povedzme 10 alebo 20 minút?
Old 9. septembra 2007, 10:06
Administrátor Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal mrrohan View Post
tak nikto nevie, prečo som na zadanie hesla pred bootup?

Je to preto, že niekto dať heslo ochranu na celý stroj.

Tento typ heslo sa nesmie zamieňať s BIOS heslo.

Je možné len reset, ktoré musí výrobca alebo výmene celej základnej dosky.

Takže v podstate ak zadáte správne heslo stroj úplne k ničomu.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. septembra 2007, 10:16
Moderátor skupiny

Chlapci si prečítať celý príspevok. Nie snažia obísť heslo.

Citácia:
Ďalšie po zadaní pw, že ide staight zavádzaním na Windows XP. i push F2, F8, Del, a všetky ostatné tlačidlá aj vojde aj pred vyplýva naběhnout. i dont pochopiť, prečo ju nemožno zadať nastavenia.
Budete potrebovať platný XP CD. Ak tomu tak nie je potom tak dlho, ako všetko funguje OK potom stačí začať odinstalací všetko nechcete.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter joebeaven Drives & Removable Media 10 18. marca 2009 17:39
Čisté využitie zvyknutý nech mi zadať heslo CodeFreakC Všeobecné Software Chat 2 22. augusta 2008 03:43
Každý potrebuje k vstupu! Cambiker Spoločenstva Novinky a chat 8 14. februára 2008 00:08
650i SLI doska zvyknutý boot bios ....? ghn22 Procesory, základné dosky & RAM 1 23. júna 2007 02:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.