Cant zadajte BIOS preinštalovať pretože žiada pw pred boot ok tak člena rodiny chtěl, abych opravu notebooku, na ktorých som sa pozrieť, a neporiadok. Chcem len preinštalovať celý OS, okrem zdá sa, že neexistuje spôsob, ako počas naběhnout.
Chcem povedať, keď som zase o kus prvá vec, vidím, že objaví čierna obrazovka s textom "heslo:". Zisťujem, že divné, pretože IVE nikdy nevidel, že predtým. jestli niekto vie, prečo a ako si ho, že by sa asi veľa pomôže.
Ďalšie po zadaní pw, že ide staight zavádzaním na Windows XP. i push F2, F8, Del, a všetky ostatné tlačidlá aj vojde aj pred vyplýva naběhnout. i dont pochopiť, prečo ju nemožno zadať nastavenia.
ale ultimatly, čo chcem urobiť, je prostě preformátovať. i dont think i má disk, ktorý prišiel s PC, tak je tu spôsob, ako dostať to, ako z bootdisc.com alebo niečo takovýho. alebo možná cez PC, zatiaľ čo vo Windows, existuje nejaká cesta?.
čo som sa pokúsiť urobiť, ak je úspešný, ako sa PC bootovat z cd, bol použiť jeden z iného PC. jeho Windows XP Media Center, ale myslel som, že jej lepšie ako nič. tak je to, prečo isnt workig, pretože im pomocou iného počítača využitie disk? je-li i dal zahrnutá jedna bude rozpozná a len práca?
im pomocou notebooku Toshiba satelitný Pentium4 m. Potrebujete-li si číslo modelu môžem napísať. Tiež som sa stucker na dne notebooky s XP Home Edition sticer.
tento počítač je taký bordel, že má rád 20 rôznych nastavení pripojenia k sieti pre 4 rôznych krajín, a tak z jeho everywhrere ... sooooo pomaly!
a aj ospravedlnenie za dlhý príspevok |