мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Цант ући у БИОС наново јер пита за ПУ пре боот

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. септембар 2007, 03:33
Нови члан групе

Default Цант ући у БИОС наново јер пита за ПУ пре боот

ок, па члан породице хтели да поправити лаптоп, ЈА је узео погледати, а његова неред. ЈА праведан тражен за наново цјелокупан ОС-а, осим чини се да ни на који начин да се током боот уп.

што мислим кад сам се окренути на пц прва ствар ја видим црно екран са текстом "Пассуорд:". ЈА наћи тај чудесан јер никад није видео да иве пре. ако неко зна зашто или како га искључити да би вероватно много помоћи.

некст након уласка у ПУ, она иде стаигхт до боотинг Уиндоус КСП. И пусх Ф2, Ф8, Дел и сваки други дугме не могу стати пре него иде на чизма сеттле. ја донт схватити зашто то не могу ући сетуп.

ултиматлы али оно што желим да урадите је само реформатизовати. ја донт мислити Имам диск који сте добили са рачунаром, тако да постоји начин да га добијете као из боотдисц.цом или нешто слично. или можда путем рачунара, а на прозорима, постоји ли неки начин?.

оно што сам био лијегање пробати чинити, ако је успешан у добијању ПЦ то чизма из ЦД-а, био је да користите један од другог рачунара. својим Уиндоус КСП Медиа Центер, али сам помислио боље од својих ништа. тако је то разлог зашто га није уоркиг, јер им помоћу различите ПЦ рецоверы диск? ако ја ставим укључени ће га препознати и само послу?

ИМ користите нотебоок Тосхиба сателлите Пентиум4 м. ако треба број модела ја могу написати га. ЈА исто тако имати стуцкер на дну лаптоп са КСП Хоме Едитион стицер.

овај ком је такав неред, то је као 20 различитих подешавања мрежне везе за 4 различите земље и ствари из његове еверыухрере ... сооооо полаган!

и извињавамо се за дугачак пост
Old 9. септембар 2007, 06:27
Нови члан групе

па нико не зна зашто сам унесете лозинку пре боотуп?
Old 9. септембар 2007, 09:24
Мембер Гроуп

пробајте узети батерију затим узимање 3В батерију из матичне плоче анф остављајући за реци 10 или 20 минута?
Old 9. септембар 2007, 10:06
Администратор Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мррохан View Post
па нико не зна зашто сам унесете лозинку пре боотуп?

То је зато што неко стави пассуорд протецтион на цијелом машини.

Овај тип лозинка је не бити збуњен са БИОС лозинком.

То може бити само ресет бы произвођач или трампљење целу матичну плочу.

Тако је у основи, осим ако се не унесете исправну лозинку машине је потпуно бескорисно.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 9. септембар 2007, 10:16
Модератор / ица групе

Момци прочитајте цео пост. Они се не покушавате заобићи лозинку.

Куоте:
некст након уласка у ПУ, она иде стаигхт до боотинг Уиндоус КСП. И пусх Ф2, Ф8, Дел и сваки други дугме не могу стати пре него иде на чизма сеттле. ја донт схватити зашто то не могу ући сетуп.
Мораћете ће вам важећа КСП ЦД-а. Ако не онда док све ради ОК тек онда почети деинсталирању еверытхин које не желите.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Диск Боот Фаилуре, Инсерт Сыстем Диск и притисните Ентер јоебеавен Дривес & Измјењиви медији 10 18 март 2009 17:39
Нет усе навика пустити мене уписивање лозинке ЦодеФреакЦ Уопштено Софтуаре Цхат 2 22 аугуст 2008 03:43
Свако треба ући! Цамбикер Цоммуниты Неус & Цхат 8 14 фебруар 2008 00:08
650и сли плоче навика чизма БИОС-....? гхн22 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 23. јуна 2007 02:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц