Цант ући у БИОС наново јер пита за ПУ пре боот ок, па члан породице хтели да поправити лаптоп, ЈА је узео погледати, а његова неред. ЈА праведан тражен за наново цјелокупан ОС-а, осим чини се да ни на који начин да се током боот уп.
што мислим кад сам се окренути на пц прва ствар ја видим црно екран са текстом "Пассуорд:". ЈА наћи тај чудесан јер никад није видео да иве пре. ако неко зна зашто или како га искључити да би вероватно много помоћи.
некст након уласка у ПУ, она иде стаигхт до боотинг Уиндоус КСП. И пусх Ф2, Ф8, Дел и сваки други дугме не могу стати пре него иде на чизма сеттле. ја донт схватити зашто то не могу ући сетуп.
ултиматлы али оно што желим да урадите је само реформатизовати. ја донт мислити Имам диск који сте добили са рачунаром, тако да постоји начин да га добијете као из боотдисц.цом или нешто слично. или можда путем рачунара, а на прозорима, постоји ли неки начин?.
оно што сам био лијегање пробати чинити, ако је успешан у добијању ПЦ то чизма из ЦД-а, био је да користите један од другог рачунара. својим Уиндоус КСП Медиа Центер, али сам помислио боље од својих ништа. тако је то разлог зашто га није уоркиг, јер им помоћу различите ПЦ рецоверы диск? ако ја ставим укључени ће га препознати и само послу?
ИМ користите нотебоок Тосхиба сателлите Пентиум4 м. ако треба број модела ја могу написати га. ЈА исто тако имати стуцкер на дну лаптоп са КСП Хоме Едитион стицер.
овај ком је такав неред, то је као 20 различитих подешавања мрежне везе за 4 различите земље и ствари из његове еверыухрере ... сооооо полаган!
и извињавамо се за дугачак пост |