![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
|||
|
|||
|
bir aile üyesi bir dizüstü gidermek istedim tamam Bunu i ve bir karmaşa bir göz attı. dışında bir yolu önyükleme sırasında gibi görünüyor Ben sadece tüm işletim sistemi yeniden yüklemek için, istiyorum.
Demek ne zaman bilgisayar ilk şey i çevirmek olan metin "şifre ile bir siyah ekran bakın:". çünkü daha önce görmedim ive bu garip bulmak. Bu yüzden herkes bilir veya nasıl muhtemelen çok yardımcı olacağını onu almak için. ve PW girdikten sonra gelecek, bu XP Windows önyükleme için staight gider. önce önyükleme kadar gider ben itin F2, F8, Del ve her düğme Ben sığdırabilirim. Neden bu kurulum girin cant anlamak dont. ama ultimatly Ne yapmak istiyorum sadece biçimlendirirseniz olduğunu. I dont Ben PC ile birlikte gelen disk var, bu nedenle bootdisc.com veya böyle bir şey gibi bunu elde etmek için bir yol olduğunu düşünüyorum. ya da belki PC süre ile pencereleri, bir yolu var mı?. i yapmak amacıyla, eğer boot CD'den PC almakla sucessful, başka bir PC ile kullanmak ne gidiyordu. ve Windows XP Media Center ama düşündüm ve hiçbir şey daha iyi. Bunu çünkü sohbet farklı bir PC kurtarma diski kullanarak o yüzden de, workig isnt nedir? Eğer koymak geldi ve tanıyacak işe dahil mi? Sohbet bir Toshiba Satellite dizüstü Pentium4 m. kullanarak Eğer yazabilirsiniz model numarasını ihtiyacım var. Ben de XP Home Edition sticer ile dizüstü bilgisayarlar altında bir stucker var. 4 farklı ülkeden falan everywhrere için 20 farklı ağ bağlantı ayarları gibi ... onun sooooo yavaş bu bilgisayar böyle bir karmaşa, bu var! ve uzun yazı için özür dilerim |
|
|
|||
|
|||
|
Bunu kimse bilmiyor Neden açılışında önce bir şifre girmeniz gerekir?
|
|
|
|||
|
|||
|
sonra anakart anf gitmeden gelen 3V pil alarak pili yaptırmayı deneyin 10 veya 20 dakika diyor?
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
It's çünkü birisi bütün makinede şifre koruma getirmifltir. Şifre Bu tür bir BIOS şifresi ile karıştırılmamalıdır değildir. Bir üretici tarafından bu yalnızca sıfırlamak veya tüm anakart swapping tarafından. Yani temelde sürece makine tamamen işe yaramaz doğru şifrenizi girin. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Çocuklar bütün yazı okudum. Bu şifre atlamak çalışırken değildir.
Alıntı:
|