Нахиляє Enter BIOS перевстановити тому що вона просить для PW до завантаження ИТАК, член сім'ї хотів, щоб виправити ноутбук, я подивився і безлад. Я просто хочу, щоб перевстановити всі ОС, окрім як видається, жодним чином, щоб під час завантаження.
Я маю на увазі, коли я переходжу на комп'ютері, спочатку я річ побачити чорний екран з текстом "Пароль:". Я вважаю, що дивно, тому що Я ніколи не бачив цього раніше. Якщо хто-небудь знає, чому і як Get It Off, що, ймовірно, допоможе.
Наступний після введення PW, вона йде staight завантаження Windows XP. Я натискаю F2, F8, Del, і всі інші кнопки і може поміститися до Я йде до завантаження. I Dont розумію, чому це нахиляє установку.
але ultimatly, що я хочу зробити, це просто переформатувати. I Dont думаю, що я диску, який поставляється з PC, так чи є спосіб отримати його, як від bootdisc.com або що-небудь подібне. або, може бути, через комп'ютер у той час як на вікнах, чи є спосіб?.
що я постараюсь зробити, якщо в успішному отриманні ПК для завантаження з компакт-диску, було використовувати один від одного комп'ютера. свій Windows XP Media Center, але я вважав, що його краще, ніж нічого. так що чому це хіба workig, тому що їм допомогою диска відновлення іншого ПК? якщо я ставлю включено тільки це буде визнавати його і просто працювати?
І. допомогою ноутбука Toshiba Pentium4 супутникової М. Якщо вам потрібна мені номер його моделі можна писати. У мене також є Стакер на ноутбуках дно з виданням sticer Home XP.
це комп'ютер такий безлад, він, як 20 різних параметрів мережевого з'єднання для 4 різних країн, і речі з everywhrere ... його Sooooo повільно!
а також вибачення за довге повідомлення |