![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте всички, имам приятел, който има Acer Travelmate 244LM лаптопа. Нейната доста стар и все още работи добре. Аз ще се правиш някои ъпгрейди на нея за него през следващата седмица по отношение на RAM и HDD. В този лаптоп, че е възможно да се променя твърде CPU и съм се чудех дали си струва да се правиш, че за него и дали това ще доведе до повече проблеми, отколкото решава. Моделът е с Celeron 2.6Ghz CPU (сокет 478) в момента. Аз съм го гледаш модернизация на Pentium 4 2.6Ghz (сокет 478) или по-висока. Аз съм планирал да използвате Northwood чип като съм бил казал, че Prescot чипове генерира повече топлина. Дали това е възможно / си струва кавга? Има вероятност да бъдат термично въпроси? Той няма да получи друг лаптоп до тази умре така че това е просто за правенето на тази малка бързо за него. Той го използва основно за interenet, филми, музика, както и няколко стари игри. Всяко помогне за това ще бъде оценено. Много благодаря.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не бих се притеснява модернизация на процесора, може би просто модернизация на RAM щеше да е достатъчно
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз никога не са наистина мислех модернизация на процесора за преносими компютри, дори е възможно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко RAM го имате, ако тя е равна или по-малко от 512MB тогава модернизация, която ще бъде много по-лесно и да направи много повече за разлика.
| |||
| |||
| Той в момента е само на 512MB RAM, така Ще посетя пуснати в друга 512MB. Мислех, че евентуално повишаване на процесора, което прави твърде малко бързо, но може би изпълнение печалба няма да си струва караница, че ще предприеме, за да я и я поставете инча мисля, че ако мога да го надстроите до по-бърз процесор може да се си заслужава, но тогава Бих се тревожа за повишената топлинна енергия, произведена. Мисля, че може да я оставите на RAM и HDD ъпгрейд. |
|
| |||
| |||
| всеки Celeron Аз никога не са имали право гнездо за надграждане до pentium.my залогът е, ако той не закачам без почивка на чипсет, ще удвои в изпълнение, когато множество задачи със сигурност! |
|
| |||
| |||
| е това наистина си струва hastle, "защото аз wouldnt са си, че правят огромен размер на разликата. промяна на лаптопа процесор е обикновено болката да кажа, най-малко, но хей, може би има някои лаптопи, които са малко по-лесно. както другите хора казват, 1 или 2GB на овена ще имат много по-голяма разлика в скоростта, особено ако използвате най-високата скорост на овена, че на борда може да предприеме. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Netbook Gaming ефективност? С Intel Atom 1.6GHz (HT), 1GB DDR2 RAM и GMA 950 | anthonyla65 | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 9 Март 2009 11:35 |
| Колко опасна е тя да overclock моя Celeron D | Masoud S | Процесори, дънни платки & RAM | 9 | 23rd Feb 2009 06:06 |
| Intel Celeron M прегряване? | anthonyla65 | Лаптопи, Mobiles & текст | 10 | 28 Окт 2008 06:52 |
| 70C на Overclock Celeron 2.30GHZ до 3.06GHZ | anthonyla65 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 4 Август 2008 13:05 |
| AMD 5000 + 2.6ghz | fman | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 12 Март 2008 16:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |