![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všem, mám kamaráda, který má Acer TravelMate 244LM notebooku. Jeho poměrně stará a stále funguje dobře. Já budu dělat nějaké upgrady na to ho příští týden, pokud jde o RAM a HDD. V tomto notebooku je možné měnit na CPU a taky jsem přemýšlela, pokud je třeba dělat pro něj, nebo zda to způsobí více problémů, než řeší. Tento model má Celeron 2.6Ghz CPU (socket 478) v současné době. Já jsem se podíváme na modernizaci jej na 2.6Ghz Pentium 4 (socket 478) nebo vyšší. Jsem na plánování pomocí Northwood čip jak už jsem řekl, že Prescot čipů generovat více tepla. Je to proveditelné / stojí za nepříjemnosti? Existují pravděpodobně bude teplo otázkách? On nebude mít jiný notebook do této zemře tak je to prostě o tom tahle trochu rychleji za ním. Používá se hlavně pro interenet, filmy, hudbu, a pár starých her. Pomoc na to by ocenili. Děkuji.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechtěl jsem obtěžovat modernizace procesoru, možná právě modernizace RAM bude stačit
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy jsem opravdu myslel, modernizace procesoru pro notebooky bylo dokonce možné.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolik RAM má, pokud je rovna nebo nižší než 512 megabajtů potom modernizaci, která bude mnohem jednodušší a mnohem více rozdíl.
| |||
| |||
| V současné době má pouze 512 mb RAM tak jsem se, aby v jiném 512mb Myslel jsem, že možná modernizace procesoru příliš která je o něco rychlejší, ale snad funkční zisk nebude stojí za nepříjemnosti, že by se na to a dejte jí palce myslím, že pokud bych ho upgradovat na rychlejší procesor může být za to, ale pak bych se obávají zvýšené teplo vyrobené. Myslím, že mohu nech to na RAM a HDD upgrade. |
|
| |||
| |||
| každý Celeron jsem nikdy neměl právo socket pro upgrade na pentium.my sázka kdyby JIVE w / zbytek čipset by to dvojí výkonu, kdy multi-funkcí pro jistotu! |
|
| |||
| |||
| je to opravdu stojí za hastle, 'cos i bych si myslel, že se velké množství rozdíl. měnící notebooku je procesor obvykle bolest přinejmenším, ale hej, možná tam jsou některé notebooky, které jsou o něco snadnější. jako ostatní lidé řekl, 1 nebo 2 GB RAM, bude mít mnohem větší rozdíl v rychlosti, a to zejména v případě, že používáte nejvyšší rychlosti beranu, že rada může mít. |