μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Celeron 2.6Ghz σε Pentium 4 2.6Ghz - Μήπως αξίζει τον κόπο;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2008, 17:09
Ομάδα Δωρητών

Default Celeron 2.6Ghz σε Pentium 4 2.6Ghz - Μήπως αξίζει τον κόπο;

Hi όλα, έχω ένα φίλο που έχει ένα Acer Travelmate 244LM laptop. Η αρκετά παλιά και εξακολουθεί να λειτουργεί καλά. Θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αναβαθμίσεις σε αυτό για τον προσεχή εβδομάδα από την άποψη της μνήμης RAM και HDD. Σε αυτό το laptop είναι δυνατή η αλλαγή της CPU και εγώ αναρωτιέμαι αν αξίζει να το κάνουμε για την περίπτωσή του ή αν θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύει. Το μοντέλο έχει Celeron 2.6Ghz CPU (socket 478) επί του παρόντος. Βλέπω την αναβάθμιση σε ένα Pentium 4 2.6Ghz (socket 478) ή υψηλότερη. Είμαι προγραμματισμό σχετικά με τη χρήση μιας Northwood chip όπως σας έχει πει ότι η Prescot μάρκες δημιουργήσει πιο θερμότητας. Είναι αυτό εφικτό / αξίζει την ταλαιπωρία; Υπάρχουν πιθανότητες να είναι θερμικά ζητήματα; Αυτός δεν πρόκειται να πάρετε ένα άλλο laptop μέχρι αυτή πεθαίνει και έτσι αυτή είναι απλά να γίνει αυτό λίγο πιο γρήγορα για εκείνον. Αυτός το χρησιμοποιεί κυρίως για interenet, ταινίες, μουσική, και μερικά παλιά παιχνίδια. Οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την παρούσα θα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.

Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
Μνήμες:
2GB Corsair XMS
Κάρτα γραφικών (ες):
Asus EN8600GT Silent
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Υπόθεση / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Ψύξη:
Thermalright Ultra-120 ακραίες
Network / Internet:
Monitor (ες):
Dell 2005FPW 20 ιντσών
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old 18η Ιουν. 2008, 17:17
Συντονιστής Ομάδας

Θα ήθελα να μην ενοχλεί την αναβάθμιση του επεξεργαστή, ίσως μόνο την αναβάθμιση της μνήμης RAM θα αρκούσε

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 19η Ιουν. 2008, 01:13
Ομάδα Δωρητών

Ποτέ δεν πίστευα πραγματικά αναβάθμιση της CPU για φορητούς υπολογιστές ήταν ακόμη δυνατό.

Ωστόσο, αν έχετε πρόσβαση στο επεξεργαστή και είναι μια υπόθεση μόνο εγκοπή στο νέο, πάμε για αυτό, καθώς θα μπορεί να θέτει ως μικρός ταχύτερα.

Το σύστημά μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-Ε
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
Western Digital Sata 160GB HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Ανεμιστήρες
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 19η Ιουν. 2008, 01:15
Διαχειριστής Ομάδα

Πόση μνήμη RAM έχει κάνει, αν είναι ίσο ή μικρότερο από 512MB τότε αναβάθμιση που θα κάνει πολύ πιο εύκολο και πολύ περισσότερο από τη διαφορά.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19η Ιουν. 2008, 07:05
Ομάδα Δωρητών

Είναι επί του παρόντος μόνο έχει 512MB μνήμης RAM, ώστε Πάω να τεθεί σε άλλο 512MB. Νόμιζα ενδεχομένως την αναβάθμιση του επεξεργαστή που καθιστούν πολύ πιο γρήγορα, αλλά ίσως η απόδοση κέρδους δεν θα αξίζει η ταλαιπωρία που θα χρειαζόταν για να το θέσω και in. Νομίζω αν θα μπορούσα να τον αναβαθμίσει σε ταχύτερη CPU μπορεί να είναι αξίζει τον κόπο, αλλά τότε θα ήθελα να ανησυχεί για την αύξηση της θερμότητας που παράγεται. Νομίζω ότι μου επιτρέπετε να αφήσουμε μόνο σε RAM και HDD αναβάθμιση.
Old 17 Φεβρουαρίου 2009, 22:36
Νέο Μέλος Ομάδα

κάθε Celeron είχα ποτέ δεν είχε το δικαίωμα πρίζα για την αναβάθμιση σε pentium.my στοίχημα είναι εάν κάτι τέτοιο είδος λικνιστικής μουσικής τζάζ w / υπόλοιπη chipset, θα ήταν διπλό στις επιδόσεις, όταν πολλαπλά προσόντα για σίγουρος!
Old 18 Φλεβάρη 2009, 16:09
Μέλος Ομάδα

Είναι πραγματικά αξίζει τον hastle, 'cos i wouldnt Νόμιζα ότι έχουν κάνει ένα τεράστιο ποσό της διαφοράς. μεταβαλλόμενες φορητό επεξεργαστή συνήθως είναι ο πόνος να πούμε το λιγότερο, αλλά hey, ίσως υπάρχουν ορισμένοι φορητοί υπολογιστές που να είναι λίγο πιο εύκολο.

όπως και οι άλλοι άνθρωποι έχουν πει, 1 ή 2 GB μνήμης RAM θα έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά στην ταχύτητα, ειδικά αν έχετε χρησιμοποιήσει την υψηλότερη ταχύτητα RAM ότι το συμβούλιο μπορεί να λάβει.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Netbook Gaming απόδοσης; Με 1.6GHz Intel Atom (HT), 1GB DDR2 RAM και GMA 950 anthonyla65 Laptops, Κινητά & PDA 5 9 Μαρ 2009 11:35
Πόσο επικίνδυνο είναι να overclock μου Celeron D Masoud S Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 9 23 Φεβ 2009 06:06
Intel Celeron M υπερθέρμανσης; anthonyla65 Laptops, Κινητά & PDA 10 28 Οκτ 2008 06:52
70C σε Overclock Celeron 2.30GHZ να 3.06GHZ anthonyla65 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 4η Αυγούστου 2008 13:05
AMD 5000 + 2.6ghz fman Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 12 Μαρ 2008 16:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.