![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi όλα, έχω ένα φίλο που έχει ένα Acer Travelmate 244LM laptop. Η αρκετά παλιά και εξακολουθεί να λειτουργεί καλά. Θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αναβαθμίσεις σε αυτό για τον προσεχή εβδομάδα από την άποψη της μνήμης RAM και HDD. Σε αυτό το laptop είναι δυνατή η αλλαγή της CPU και εγώ αναρωτιέμαι αν αξίζει να το κάνουμε για την περίπτωσή του ή αν θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα επιλύει. Το μοντέλο έχει Celeron 2.6Ghz CPU (socket 478) επί του παρόντος. Βλέπω την αναβάθμιση σε ένα Pentium 4 2.6Ghz (socket 478) ή υψηλότερη. Είμαι προγραμματισμό σχετικά με τη χρήση μιας Northwood chip όπως σας έχει πει ότι η Prescot μάρκες δημιουργήσει πιο θερμότητας. Είναι αυτό εφικτό / αξίζει την ταλαιπωρία; Υπάρχουν πιθανότητες να είναι θερμικά ζητήματα; Αυτός δεν πρόκειται να πάρετε ένα άλλο laptop μέχρι αυτή πεθαίνει και έτσι αυτή είναι απλά να γίνει αυτό λίγο πιο γρήγορα για εκείνον. Αυτός το χρησιμοποιεί κυρίως για interenet, ταινίες, μουσική, και μερικά παλιά παιχνίδια. Οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την παρούσα θα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να μην ενοχλεί την αναβάθμιση του επεξεργαστή, ίσως μόνο την αναβάθμιση της μνήμης RAM θα αρκούσε
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποτέ δεν πίστευα πραγματικά αναβάθμιση της CPU για φορητούς υπολογιστές ήταν ακόμη δυνατό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόση μνήμη RAM έχει κάνει, αν είναι ίσο ή μικρότερο από 512MB τότε αναβάθμιση που θα κάνει πολύ πιο εύκολο και πολύ περισσότερο από τη διαφορά.
| |||
| |||
| Είναι επί του παρόντος μόνο έχει 512MB μνήμης RAM, ώστε Πάω να τεθεί σε άλλο 512MB. Νόμιζα ενδεχομένως την αναβάθμιση του επεξεργαστή που καθιστούν πολύ πιο γρήγορα, αλλά ίσως η απόδοση κέρδους δεν θα αξίζει η ταλαιπωρία που θα χρειαζόταν για να το θέσω και in. Νομίζω αν θα μπορούσα να τον αναβαθμίσει σε ταχύτερη CPU μπορεί να είναι αξίζει τον κόπο, αλλά τότε θα ήθελα να ανησυχεί για την αύξηση της θερμότητας που παράγεται. Νομίζω ότι μου επιτρέπετε να αφήσουμε μόνο σε RAM και HDD αναβάθμιση. |
|
| |||
| |||
| κάθε Celeron είχα ποτέ δεν είχε το δικαίωμα πρίζα για την αναβάθμιση σε pentium.my στοίχημα είναι εάν κάτι τέτοιο είδος λικνιστικής μουσικής τζάζ w / υπόλοιπη chipset, θα ήταν διπλό στις επιδόσεις, όταν πολλαπλά προσόντα για σίγουρος! |
|
| |||
| |||
| Είναι πραγματικά αξίζει τον hastle, 'cos i wouldnt Νόμιζα ότι έχουν κάνει ένα τεράστιο ποσό της διαφοράς. μεταβαλλόμενες φορητό επεξεργαστή συνήθως είναι ο πόνος να πούμε το λιγότερο, αλλά hey, ίσως υπάρχουν ορισμένοι φορητοί υπολογιστές που να είναι λίγο πιο εύκολο. όπως και οι άλλοι άνθρωποι έχουν πει, 1 ή 2 GB μνήμης RAM θα έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά στην ταχύτητα, ειδικά αν έχετε χρησιμοποιήσει την υψηλότερη ταχύτητα RAM ότι το συμβούλιο μπορεί να λάβει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Netbook Gaming απόδοσης; Με 1.6GHz Intel Atom (HT), 1GB DDR2 RAM και GMA 950 | anthonyla65 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 9 Μαρ 2009 11:35 |
| Πόσο επικίνδυνο είναι να overclock μου Celeron D | Masoud S | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 23 Φεβ 2009 06:06 |
| Intel Celeron M υπερθέρμανσης; | anthonyla65 | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 28 Οκτ 2008 06:52 |
| 70C σε Overclock Celeron 2.30GHZ να 3.06GHZ | anthonyla65 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 4η Αυγούστου 2008 13:05 |
| AMD 5000 + 2.6ghz | fman | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 12 Μαρ 2008 16:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |