![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bok svima, Imam prijatelja koji ima Acer Travelmate 244LM laptop. Njegova vrlo stara, a još uvijek dobro radi. Ja ću biti radiš neke nadogradnje na sebi za njega idući tjedan u smislu RAM i HDD. Na taj laptop moguće je promijeniti CPU previše sam i pitate ako je to vrijedi za njega ili da li će uzrokovati više problema nego što rješava. Model ima Celeron 2.6Ghz procesor (Socket 478) na poklon. Ja sam gledajući ga nadograđujete na Pentium 4 2.6Ghz (Socket 478) ili više. Ja sam na planiranje korištenja Northwood čip kako mi je rečeno da je Prescot chips generirati više topline. Je li to izvedivo / vrijedi gnjavažu? Da li postoji vjerojatnost da se toplina pitanja? On se ne događa da bi dobili još jedan laptop dok ovaj ne umre pa to je jednostavno o izradi ovo malo brže za njega. On se koristi uglavnom za interenet, filmove, glazbu, te nekoliko starih igara. Bilo kakva pomoć na ovo bi bilo poštovati. Mnogobrojan hvala.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisam htio gnjaviti nadograđujete CPU, možda samo nadogradnja RAM bi biti dovoljan
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikad nisam stvarno mislio nadograđujete CPU na laptop je još moguće.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko RAM-a to su, ako je jednaka ili manja od 512MB zatim nadogradnju koja će biti mnogo lakše napraviti i puno više od razlika.
| |||
| |||
| On trenutno ima samo 512MB RAM-a pa idem to staviti u neki drugi 512MB. Mislio sam možda previše nadogradnju procesora koji se malo brže, ali možda je dobitak performansi neće biti vrijedi gnjavažu ona bi se da ga se stavi u. Mislim da kad bih mogao da ga upgrade brži CPU on svibanj biti isplati ali onda bih se zabrinuti zbog povećane topline proizvedene. Mislim da sam svibanj pravedan dopust Internet na RAM i HDD nadogradnju. |
|
| |||
| |||
| svakih Celeron i nikada nije imao pravu utičnicu za nadogradnju na pentium.my Kladim se da nije džez w / ostalo chipset, ona bi u dvokrevetnoj performansi, kada je multi-zadatkom sigurno! |
|
| |||
| |||
| Je li to zaista isplati hastle, 'cos I wouldnt su mislili to napraviti ogroman razlika. mijenjanje laptop procesora je obično boli da kažem najmanje, ali hej, možda postoje neki laptop koji su malo lakše. kao i drugi ljudi rekli, 1 ili 2GB RAM-a će imati mnogo veće razlike na brzinu, pogotovo ako koristite najviša brzina RAM-a da odbor može potrajati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Netbook Gaming Performance? S Intel Atom 1.6GHz (HT), 1GB DDR2 RAM-a GMA 950 | anthonyla65 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 9. ožujak 2009 11:35 |
| Koliko je to opasno za moje overclock Celeron D | Masoud S | CPU, Matične ploče i RAM | 9 | 23. veljača 2009 06:06 |
| Intel Celeron M pregrijavanja? | anthonyla65 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 28. listopad 2008 06:52 |
| 70C na Overclock Celeron 2.30GHZ da 3.06GHZ | anthonyla65 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 4. kolovoz 2008 13:05 |
| AMD 5000 + 2.6ghz | fman | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 12. ožujak 2008 16:30 |
| Thread Tools | |
| |