![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi all, van egy barátom, aki egy Acer TravelMate 244LM laptop. A meglehetősen régi, és még mindig jól működik. Fogok csinálni egyes frissítések van rá következő héten a RAM és merevlemez. Ebben a laptop meg lehet változtatni a CPU is, és kíváncsi vagyok, ha érdemes csinálni vele, vagy akár több problémát fog okozni, mint amennyit megold. A modell a Celeron 2.6Ghz CPU (socket 478) jelenleg. I am looking at korszerűsítése, hogy a Pentium 4 2.6Ghz (socket 478) vagy nagyobb. Én tervezi segítségével Northwood chip, mint én is mondtam, hogy a Prescot chipek több hőt. Ez lehetséges / megéri a probléma? Vannak valószínűleg hő kérdésekben? Nem megy, hogy egy laptop, amíg ez az egy meghal, így ez csupán abból, hogy ez egy kicsit gyorsabb neki. Ő használja elsősorban interenet, filmek, zene, és néhány régi játékok. Minden segítséget az ez appreciated. Sok köszönet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem zavarom korszerűsítése CPU, talán csak korszerűsítése RAM elegendő
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én soha nem gondoltam korszerűsítése CPU laptopokat még lehetséges.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mennyi RAM és nem akkor, ha azonos vagy kevesebb mint 512 MB, akkor korszerűsítése lesz sokkal egyszerűbb, és sokkal nagyobb a különbség.
| |||
| |||
| Jelenleg csak 512MB RAM úgy megyek, hogy egy másik 512MB. Azt hittem, esetleg korszerűsítését is, amely a processzor, hogy egy kicsit gyorsabb, de talán a teljesítmény-növekedés nem éri meg a probléma lenne szükség, hogy ezt tedd be, és azt hiszem, ha tudnám, hogy frissítse a gyorsabb CPU lehet érdemes, de akkor én lennék aggódik a megnövekedett hőt termelnek. Azt hiszem most hagyjuk a RAM és HDD upgrade. |
|
| |||
| |||
| minden Celeron még sohasem volt-e az aljzat, hogy frissítse a pentium.my fogadok, ha azt dzsesszmuzsika w / többi chipset, ez a kettős teljesítmény, amikor a több feladat ellátására, az biztos! |
|
| |||
| |||
| ez tényleg megéri a hastle, "Mert én akar volna ez egy hatalmas különbség. változó laptop processzor általában a fájdalmat, hogy azt a legkevésbé, de hé, lehet, hogy vannak olyan laptopok, amelyek egy kicsit könnyebb. mint a többi ember azt mondta, 1 vagy 2 GB RAM lesz sokkal nagyobb a különbség a sebesség, különösen, ha a legmagasabb sebességű ram, hogy a fórumon is. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Netbook játék teljesítményét? Az Intel Atom 1.6GHz (HT), 1GB DDR2 RAM és GMA 950 | anthonyla65 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 9. március 2009 11:35 |
| Mennyire veszélyes ez az overclock my Celeron D | Masoud S | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 23. február 2009 06:06 |
| Intel Celeron M túlmelegedés? | anthonyla65 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | 28. október 2008 06:52 |
| 70 ° C a Overclock Celeron 2.30GHZ hogy 3.06GHZ | anthonyla65 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 4. augusztus 2008 13:05 |
| AMD 5000 + 2.6ghz | fman | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 12. március 2008 16:30 |
| Téma eszközök | |
| |