![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי כולם, יש לי חבר שיש לו של Acer Travelmate 244LM הנייד. די ישן שלה עדיין פועלת היטב. אני מוכן לעשות את זה כמה שדרוגים על אותו בשבוע הבא במונחים של זיכרון RAM ו HDD. זה הנייד ניתן לשנות את CPU מדי, ואני תוהה אם כדאי לעשות את זה בשבילו או אם זה יגרום יותר בעיות ממה שהוא פותר. המודל יש מעבד Celeron 2.6Ghz (שקע 478) כיום. אני מסתכל על זה שדרוג פנטיום 4 2.6Ghz (שקע 478) או גבוה יותר. אני מתכננת להשתמש Northwood שבב כפי שאני כבר אמר כי נשבר Prescot ליצור יותר חום. האם זה סביר / שווה את טרחה? האם יש ככל הנראה בעיות חום? הוא לא הולך לקבל עוד הנייד הזה מת עד אז זה פשוט לגבי ביצוע זה קצת יותר מהר בשבילו. הוא משתמש בה בעיקר עבור interenet, סרטים, מוסיקה, וכמה משחקים ישנים. על כל העזרה זה יהיה מוערך. הרבה תודה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא הייתי מטריד את שדרוג מעבד, אולי רק לשדרג את זיכרון RAM היה להספיק
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעולם לא באמת חשבתי על שדרוג של מחשבים ניידים CPU היה אפילו אפשרי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה זיכרון RAM זה חייב, אם הוא שווה או פחות מ 512MB אז שדרוג זה יהיה הרבה יותר קל ולעשות הרבה יותר הבדל.
| |||
| |||
| הוא כרגע יש רק 512MB של RAM, כך אני הולך להכניס עוד 512MB. חשבתי אולי גם לשדרג את המעבד, אשר עושים את זה קצת יותר מהר, אבל אולי את ביצועי רווח לא יהיה שווה את זה טרחה לנקוט כדי להשיג את זה ולשים את זה למערכת אם אני חושב שאני יכול לשדרג אותו עם מעבד מהיר יותר זה עלול להיות שווה את זה אבל אז אני מעוניין להיות מודאג הגביר את החום המיוצר. אני חושב אולי אני פשוט להשאיר אותו בבית RAM ו HDD השדרוג. |
|
| |||
| |||
| כל Celeron אני אף פעם לא היה לי זכות שקע לשדרג את ההימור pentium.my אם הוא עשה את זה jive W / שאר שבבים, זה היה כפול בביצועים, כאשר רב tasking על בטוח! |
|
| |||
| |||
| האם זה באמת שווה את hastle ', חסת עלים wouldnt אני חשבתי שזה צריך לעשות את ההפרש של סכום ענק. שינוי מעבד מחשב נייד הוא בדרך כלל כאב בלשון המעטה, אבל היי, אולי יש כמה מחשבים ניידים, כי הם קצת יותר קל. כמו אנשים אחרים אמרו, 1 או 2GB של ראם יהיה הבדל גדול הרבה יותר על מהירות, במיוחד אם אתה משתמש במהירות הגבוהה ביותר ראם כי המנהלים יכולים לקחת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Netbook משחקים ביצועים? עם אינטל אטום 1.6GHz (מחצית), 1GB DDR2 RAM ו GMA 950 | anthonyla65 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | 9th מרץ 2009 11:35 |
| איך זה מסוכן ל overclock שלי Celeron D | Masoud S | CPUs, Motherboards & RAM | 9 | 23 פבר 2009 06:06 |
| Intel Celeron M overheating? | anthonyla65 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | -28 אוקטובר 2008 06:52 |
| 70C על Overclock Celeron 2.30GHZ ל 3.06GHZ | anthonyla65 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 4th אוגוסט 2008 13:05 |
| AMD 5000 + 2.6ghz | fman | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 12th מרץ 2008 16:30 |
| שרשרת כלים | |
| |