mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Celeron 2.6Ghz la Pentium 4 2.6Ghz - E meritat?

Reply

Thread Tools
Old 18 iunie 2008, 17:09
Grupul de donator

Default Celeron 2.6Ghz la Pentium 4 2.6Ghz - E meritat?

Bună tuturor, am un prieten care are un laptop Acer Travelmate 244LM. Are destul de vechi şi mai funcţionează bine. I se va face unele upgrade-urile de pe ea pentru el săptămâna viitoare în termeni de RAM şi HDD. În acest laptop este posibil pentru a schimba prea CPU şi eu sunt intrebam daca merita sa faci pentru el sau dacă aceasta va cauza mai multe probleme decât rezolvă. Modelul are un procesor Celeron 2.6Ghz (socket 478), în prezent. Mă uitam la actualizarea de la un Pentium 4 2.6Ghz (socket 478) sau mai mare. Eu sunt de planificare pe Northwood, folosind un chip ca mi sa spus că Prescot genera mai multe chipsuri de energie termică. Este fezabil din punct de vedere acest / merita hassle? Sunt susceptibile de a fi probleme de căldură? El nu este mergi la a lua un alt laptop, până când aceasta moare un astfel încât acesta este pur şi simplu, de a face asta un pic mai repede pentru el. El îl utilizează în principal pentru interenet, filme, muzică, precum şi câteva jocuri vechi. Orice ajutor cu privire la acest lucru ar fi apreciat. Multe mulţumiri.

Sistemul meu: The Elephant

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad Q6600
Plăci de bază:
Asus P5K-E/Wi-fi
Memorie RAM:
2GB pirat XMS
Placă grafică (e):
Asus EN8600GT Silent
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Samsung HD501
Optical Drive (e):
ASUS DRW-1814BLT
Cauza / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Răcire:
Thermalright Ultra-120 extremă
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Sistem de operare (e):
Windows Vista Home Premium
Old 18 iunie 2008, 17:17
Moderator Group

Eu nu ar deranja de modernizare a procesorului, poate doar de modernizare de RAM ar fi suficientă

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 19 iunie 2008, 01:13
Grupul de donator

Nu am crezut niciodată cu adevărat de modernizare a procesorului de pe laptop-uri, chiar a fost posibil.

Cu toate acestea, dacă aveţi acces la procesor şi acesta este un caz de doar slotting cel nou în, du-te de ea, aşa cum se va face o mic mai repede.

Sistemul meu: Custom Construit v1.2

Procesor (e):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Plăci de bază:
Asus P5PL2-E
Memorie RAM:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7600GS 512MB
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Western Digital HDD 160GB sata
Optical Drive (e):
LG DVD-ROM 20x şi LiteOn DVD-RW
Cauza / PSU:
Cooler Master Cauza şi Antec PSU
Răcire:
2x Antec Ventilatoare
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Sistem de operare (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 19 iunie 2008, 01:15
Administrator Group

Cât de mult RAM nu au, dacă aceasta este egală sau mai mică de 512MB apoi de modernizare, care va fi mult mai uşor şi să facă mult mai mult de o diferenta.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 19 iunie 2008, 07:05
Grupul de donator

El are în prezent, numai 512MB de RAM deci voi pune într-un alt 512MB. Am crezut că, eventual, de modernizare a prelucrătorului prea care fac un pic mai repede, dar poate obţine performanţa nu va fi în valoare de hassle-l va avea să-l şi pune-l inch cred că dacă aş putea să-l upgrade de la un procesor mai rapid, se poate merita dar apoi Aş fi îngrijorat de creşterea de energie termică produsă. Cred că am mai lăsaţi-l la un upgrade de memorie RAM şi HDD.
Old 17 februarie 2009, 22:36
Noile state Group

Celeron la fiecare am avut niciodată nu a avut dreptul de soclu pentru upgrade la o pentium.my pariu este în cazul în care acesta a făcut jaz w / restul chipset-ul, s-ar dubla în performanţă, atunci când multi-tasking sigur!
Old 18 februarie 2009, 16:09
Grupul de stat

este cu adevărat în valoare de hastle, "pentru ca i wouldnt au crezut ca face o mare cantitate de diferenţă. schimbarea unui laptop procesor este, de obicei, o durere de a spune cel mai puţin, dar hei, poate că există unele laptop-uri, care sunt un pic mai uşor.

ca şi alte persoane au spus, 1 sau 2 GB de RAM va avea o mai mare diferenţă de pe viteza, mai ales dacă folosiţi cea mai mare viteza de berbec la bord, care poate dura.
Reply

Register

Marcaje