![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună tuturor, am un prieten care are un laptop Acer Travelmate 244LM. Are destul de vechi şi mai funcţionează bine. I se va face unele upgrade-urile de pe ea pentru el săptămâna viitoare în termeni de RAM şi HDD. În acest laptop este posibil pentru a schimba prea CPU şi eu sunt intrebam daca merita sa faci pentru el sau dacă aceasta va cauza mai multe probleme decât rezolvă. Modelul are un procesor Celeron 2.6Ghz (socket 478), în prezent. Mă uitam la actualizarea de la un Pentium 4 2.6Ghz (socket 478) sau mai mare. Eu sunt de planificare pe Northwood, folosind un chip ca mi sa spus că Prescot genera mai multe chipsuri de energie termică. Este fezabil din punct de vedere acest / merita hassle? Sunt susceptibile de a fi probleme de căldură? El nu este mergi la a lua un alt laptop, până când aceasta moare un astfel încât acesta este pur şi simplu, de a face asta un pic mai repede pentru el. El îl utilizează în principal pentru interenet, filme, muzică, precum şi câteva jocuri vechi. Orice ajutor cu privire la acest lucru ar fi apreciat. Multe mulţumiri.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu nu ar deranja de modernizare a procesorului, poate doar de modernizare de RAM ar fi suficientă
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu am crezut niciodată cu adevărat de modernizare a procesorului de pe laptop-uri, chiar a fost posibil.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cât de mult RAM nu au, dacă aceasta este egală sau mai mică de 512MB apoi de modernizare, care va fi mult mai uşor şi să facă mult mai mult de o diferenta.
| |||
| |||
| El are în prezent, numai 512MB de RAM deci voi pune într-un alt 512MB. Am crezut că, eventual, de modernizare a prelucrătorului prea care fac un pic mai repede, dar poate obţine performanţa nu va fi în valoare de hassle-l va avea să-l şi pune-l inch cred că dacă aş putea să-l upgrade de la un procesor mai rapid, se poate merita dar apoi Aş fi îngrijorat de creşterea de energie termică produsă. Cred că am mai lăsaţi-l la un upgrade de memorie RAM şi HDD. |
|
| |||
| |||
| Celeron la fiecare am avut niciodată nu a avut dreptul de soclu pentru upgrade la o pentium.my pariu este în cazul în care acesta a făcut jaz w / restul chipset-ul, s-ar dubla în performanţă, atunci când multi-tasking sigur! |
|
| |||
| |||
| este cu adevărat în valoare de hastle, "pentru ca i wouldnt au crezut ca face o mare cantitate de diferenţă. schimbarea unui laptop procesor este, de obicei, o durere de a spune cel mai puţin, dar hei, poate că există unele laptop-uri, care sunt un pic mai uşor. ca şi alte persoane au spus, 1 sau 2 GB de RAM va avea o mai mare diferenţă de pe viteza, mai ales dacă folosiţi cea mai mare viteza de berbec la bord, care poate dura. |
![]() |
|
| Marcaje |