![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj všetkým, mám kamaráta, ktorý má Acer TravelMate 244LM notebooku. Jeho pomerne stará a stále funguje dobre. Ja budem robiť nejaké upgrady na to ho budúci týždeň, pokiaľ ide o RAM a HDD. V tomto notebooku je možné meniť na CPU a taky jsem přemýšlela, ak je potrebné robiť pre neho, alebo či to spôsobí viac problémov, ako rieši. Tento model má Celeron 2.6Ghz CPU (socket 478) v súčasnej dobe. Já jsem sa pozrieme na modernizáciu ho na 2.6Ghz Pentium 4 (socket 478) alebo vyššej. Som na plánovanie pomocou Northwood čip ako som už povedal, že Prescot čipov generovať viac tepla. Je to uskutočniteľné / stojí za nepríjemnosti? Existujú pravdepodobne bude teplo otázkach? On nebude mať iný notebook do tejto zomrie tak je to jednoducho o tom tahle trochu rýchlejšie za ním. Používa sa hlavne pre Interenet, filmy, hudbu, a pár starých hier. Pomoc na to by ocenili. Děkuji.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechcel som obťažovať modernizácie procesora, možno práve modernizácia RAM bude stačit
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdy som naozaj myslel, modernizácie procesora pre notebooky bolo dokonca možné.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koľko RAM má, pokiaľ je rovná alebo nižšia ako 512 megabajtov potom modernizáciu, ktorá bude oveľa jednoduchšie a oveľa viac rozdiel.
| |||
| |||
| V súčasnej dobe má len 512 MB RAM tak som sa, aby v inom 512mb Myslel som, že možná modernizácia procesora príliš ktorá je o niečo rýchlejší, ale snad funkčné zisk nebude stojí za nepríjemnosti, že by sa na to a dajte jej palce myslím, že ak by som ho upgradovať na rýchlejší procesor môže byť za to, ale potom by som sa obávajú zvýšenej teplo vyrobené. Myslím, že môžem nech to na RAM a HDD upgrade. |
|
| |||
| |||
| každý Celeron som nikdy nemal právo socket pre upgrade na pentium.my stávka keby JIVE w / zvyšok čipset by to dvojaký výkone, keď multi-funkcií pre istotu! |
|
| |||
| |||
| je to naozaj stojí za hastle, 'cos i bych si myslel, že sa veľké množstvo rozdiel. meniace notebooku je procesor zvyčajne bolesť prinajmenšom, ale hej, možno tam sú niektoré notebooky, ktoré sú o niečo ľahšie. ako ostatní ľudia povedal, 1 alebo 2 GB RAM, bude mať oveľa väčší rozdiel v rýchlosti, a to najmä v prípade, že používate najvyššej rýchlosti barana, že rada môže mať. |