![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво свима, Имам пријатеља који има Ацер Травелмате 244ЛМ лаптоп. Његова врло стара, а још увек добро ради. Ја ћу бити радиш неке надоградње на себи за њега идући викенд у смислу РАМ и ХДД. На тај лаптоп могуће је променити ЦПУ превише сам и питате ако је то важи за њега или да ли ће изазвати више проблема него што решава. Модел има Целерон 2.6Гхз процесор (соцкет 478) на поклон. Ја сам гледајући га ал̌урирате на Пентиум 4 2.6Гхз (соцкет 478) или више. Ја сам на планирање коришћења Нортхуоод чип како ми је речено да је Пресцот цхипс генерисати више топлоте. Да ли је то изводљиво / важи гњаважа? Да ли постоји вероватноћа да се топлина питања? Он се не дешава да би добили још један лаптоп док овај не умре па то је једноставно о изради ово мало брже за њега. Он се користи углавном за интеренет, филмове, музику, те неколико старих игара. Било каква помоћ на ово би било поштовати. Многобројан захвалност.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам хтео гњавити ал̌урирате ЦПУ, можда само надоградња РАМ би бити довољан
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никад нисам стварно мислио ал̌урирате ЦПУ на лаптоп је још могуће.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колико РАМ-а то су, ако је једнака или мања од 512МБ затим надоградњу која ће бити много лакше направити и много више од разлика.
| |||
| |||
| Он тренутно има само 512МБ РАМ-а па идем то ставити у неки други 512МБ. Мислио сам можда превише надоградњу процесора који се мало брже, али можда је добитак перформанси неће бити важи гњаважа она би се да га се стави у. Мислим да кад бих могао да га упграде бржи ЦПУ он мај бити исплати али онда бих се забринути због повећане топлоте произведене. Мислим да сам мај праведан допуст то на РАМ и ХДД надоградњу. |
|
| |||
| |||
| сваких Целерон и никада није имао праву утичницу за надоградњу на пентиум.мы Кладим се да није џез у / остало цхипсет, она би у двокреветној перформанси, када је мулти-задатком сигурно! |
|
| |||
| |||
| Да ли је то заиста исплати хастле, 'цос И уоулднт су мислили то направити огроман разлика. мијењање лаптоп процесора је обично боли да кажем најмање, али хеј, можда постоје неки лаптоп који су мало лакше. као и други људи рекли, 1 или 2ГБ РАМ-а ће имати много веће разлике на брзину, поготово ако користите највиша брзина РАМ-а да одбор може да потраје. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нетбоок Гаминг Перформанце? С Интел Атом 1.6ГХз (ХТ), 1ГБ ДДР2 РАМ-а ГМА 950 | антхоныла65 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 9 март 2009 11:35 |
| Колико је то опасно за моје оверцлоцк Целерон Д | Масоуд С | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 23 фебруар 2009 06:06 |
| Интел Целерон М прегрејавања? | антхоныла65 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 28 октобар 2008 06:52 |
| 70Ц на Оверцлоцк Целерон 2.30ГХЗ да 3.06ГХЗ | антхоныла65 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 4 аугуст 2008 13:05 |
| АМД 5000 + 2.6гхз | фман | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 12 март 2008 16:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |