![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт всім, у мене є друг, який Acer Travelmate 244LM ноутбук. Його досить похилому віці і як і раніше працює добре. Я буду робити деяку модифікацію за нього наступного тижня в плані оперативної пам'яті і жорсткого диска. У цьому ноутбуку можна змінити і процесор теж Мене цікавить, чи варто робити це за нього, чи буде воно викликати більше проблем, ніж вирішує. Модель має процесор Celeron 2.6Ghz (Socket 478) в даний час. Я дивлюся на його оновлення з Pentium 4 2.6GHz (Socket 478) або вище. Заплановані на використання чіпа Northwood як я вже сказав, що Prescot чіпів генерувати більше тепла. Хіба це можливості / варто цього робити? Чи може бути тепло питань? Він не збирається, щоб отримати інший ноутбука до цього кожен вмирає так що це просто про те, щоб ця трохи швидше для нього. Він використовує її в основному для Interenet, фільмами, музикою і кілька старих ігор. Будь-яка допомога на це було б оцінив. Большое спасибо.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б не турбуватися модернізацію процесорів, може бути, просто підвищення оперативної пам'яті вистачить
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я ніколи не думала оновленням процесора на ноутбуках можна було навіть.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки пам'яті воно є, якщо він дорівнює або менше 512 те, що модернізація буде набагато простіше і зробити набагато більше відмінностей.
| |||
| |||
| В даний час він має тільки 512 МБ оперативної пам'яті так що я збираюся поставити в іншому 512MB. Я думала, можливість оновлення процесора теж, які роблять його трохи швидше, але, можливо, приросту продуктивності не варто цього робити було б зробити, щоб отримати його і поклала дюйма Думаю, якщо б вдалося поновити його на більш швидкий процесор може бути варто, але тоді я був би стурбований збільшенням тепла. Я думаю, може просто залишити його в пам'яті і жорсткого диска оновлення. |
|
| |||
| |||
| кожен Celeron Я ніколи не мав права Socket перейти на pentium.my ставки, якщо він зробив Jive W / інша частина чіпсета, це дозволило б подвоїти продуктивність при багатозадачного точно! |
|
| |||
| |||
| Чи варто Хастл, Тому що я Wouldnt думали зробити це величезна різниця. Зміна ноутбуку процесор, як правило, більш м'яко кажучи, але агов, може бути, є ноутбуки, які будуть трохи простіше. як і інші люди вже казав, 1 або 2 ГБ оперативної пам'яті буде мати набагато більшу різницю у швидкості, особливо якщо ви використовуєте найвищі швидкості RAM, що Рада може прийняти. |