![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Кои цветови тетрадка тук е prettiest? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang Id =- 1 & categoryId = 8198552921644586398 & parentCategoryId = 16154 Аз съм първа година в гимназията. Аз току що си доклад карта и баща ми все ме лаптоп за Коледа около $ 700 - $ 900 диапазон. Харесва ми дизайнът на този нов Sony VAIO CS серията, но не мога да преценя на цвят. Бих желал да получа розови, но това изглежда почти като Барби компютър. Аз си мислех за прости бели или класическо черно, но аз не знам. Определено не е кафяв. Какво мислиш за червено? PLEASE VOTE! Розов Черен Бял Червен THANKS! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашият линк не работи, но аз ги проверяват по NewEgg. Червените и розови са далеч от фините, мисля, че бялата е най-добре. Аз не виждам много от причина да похарчите $ 1K или така на лаптопа, че има нещо от 1280 x 800, все пак, Вие плащате за процесор, който е overpowered за повечето задачи на лаптопа ще направя. Лично аз предпочитам получите нещо подобно на Samsung NC10 (или друг netbook, всички те изпълняват и изглежда отлично), която е много по-компактен и има по-дълъг живот на батерията, особено ако не искате да остана близо до контакта, ако някога го използвате, за да вземат бележки или работят върху нещата там. Тя също така ще бъде половината от теглото - Раници, и т.н., са достатъчно тежки.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Линк фиксиран.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих вероятно отидете с черни, но да знаете, че лъскавото = отпечатъци.
| |||
| |||
| Черно тези дни изглежда най-доброто, което мисля, гладка, чиста и модерна. Като цяло това наистина е до лични предпочитания. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Знаете ли да сортирате него? ooooppppss. |
|
| |||
| |||
| Не се тревожете