![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ποιο χρώμα notebook εδώ είναι τα ομορφότερα; http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang Id =- 1 & categoryId = 8198552921644586398 & parentCategoryId = 16.154 Είμαι νεος στο Γυμνάσιο. Απλά έχω την κάρτα μου και ο μπαμπάς μου είναι να μου ένα laptop για τα Χριστούγεννα περίπου τα $ 700 - $ 900 φάσμα. Μου αρέσει ο σχεδιασμός της νέας σειράς της Sony Vaio CS, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσει για το χρώμα. Θα ήθελα να ροζ, αλλά αυτό φαίνεται σχεδόν όπως ένα Barbie υπολογιστή. Σκεφτόμουν σχετικά με απλό λευκό ή μαύρο κλασικό, αλλά δεν γνωρίζω. Σίγουρα δεν καφέ. Τι γνώμη έχετε για το κόκκινο; Please vote! Ροζ Μαύρο Λευκό Κόκκινο THANKS! ?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί, αλλά θα ελέγχεται για τους NewEgg. Το κόκκινο και το ροζ είναι μακριά από λεπτές, νομίζω ότι το άσπρο είναι ο καλύτερος. Δεν βλέπω πολλά από ένα λόγο να δαπανήσει $ 1k, ή προκειμένου για έναν φορητό υπολογιστή που διαθέτει ένα res των 1280 x 800, όμως, έχετε πληρώσει για έναν επεξεργαστή που είναι overpowered για τα περισσότερα καθήκοντα του φορητού υπολογιστή θα κάνουμε. Προσωπικά, θα ήθελα μάλλον κάτι σαν το Samsung NC10 (ή άλλο netbook, που εκτελεί και να εξετάσουμε όλα εξαιρετική) που είναι πολύ πιο συμπαγής και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ειδικά αν δεν θέλετε να κολλήσει κοντά σε μια αγορά εάν ποτέ το χρησιμοποιούν για να λαμβάνουν σημειώσεις ή να εργάζονται σε πράγματα εκεί. Είναι, επίσης, θα είναι το μισό του βάρους - Σακίδια, κτλ είναι αρκετά βαρύ.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Link σταθερό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα πάει πιθανώς με το μαύρο, αλλά να γνωρίζει ότι γυαλιστερό = δακτυλικά αποτυπώματα.
| |||
| |||
| Black αυτές τις ημέρες φαίνεται καλύτερο νομίζω, καλή, καθαρή, μοντέρνα. Συνολικά είναι πραγματικά σε προσωπική προτίμηση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Εγώ δεν το είδος αυτό; ooooppppss. |
|
| |||
| |||
|