![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koje boje bilježnicu ovdje je najljepši? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang Id =- 1 & categoryId = 8198552921644586398 & parentCategoryId = 16154 Ja sam brucoš u srednjoj školi. JA pravedan je dobio moj izvještaj kartice i moj tata je uzimajući mi laptop za Božić oko $ 700 - $ 900 dometu. Sviđa mi se ovaj novi dizajn Sony Vaio CS seriju, ali ne mogu odlučiti na boju. Htio bih dobiti ruzicasto, ali ovo izgleda gotovo kao Barbie računalo. Bio sam razmišljati o jednostavnim bijelim ili crnim klasičnim, ali ja ne znam. Definitivno ne smeđa. Što mislite o crvenom? MOLIMO Glasaj! Ružičasto Crno Bijelo Crveno Hvala! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaš link ne radi, ali ja sam ih provjeriti na NewEgg. Crvena i ružičasta daleko od suptilno, mislim bijele je najbolji. Ne vidim puno razloga da provedete $ 1K ili tako da na laptop koji ima res od 1280 x 800, iako ste plaćati za procesor koji je za većinu zadataka overpowered na laptop će učiniti. Osobno, radije bih dobiti nešto poput Samsung NC10 (ili neki drugi netbook, oni sve obaviti i izgledaju izvrsno) koja je znatno više kompaktan i ima duže trajanje baterije, a osobito ako ne žele biti zaglavi kod jedne utičnice ako uvijek koristiti ga uzeti bilješke ili rade na stvari tamo. Ona će također biti pola težine - Naprtnjače, itd su dosta teški.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Link fiksno.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih vjerojatno ići s crnom jedan, ali budite svjesni da uglačan = otisaka prstiju.
| |||
| |||
| Black ovih dana izgleda najbolje mislim, gladak, čist i moderan. Sveukupno je to stvarno pa do osobnih preferencija. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Zar nisam sortirati to? ooooppppss. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ricoh CL4000DN perforiran boja linije | TheDihDah | Digital Imaging & Pisači | 0 | 9. lipnja 2009 12:35 |
| Promijenite boju na jednom Monitor | kharlitos | Graphics Cards & Monitors | 1 | 3. lipnja 2009 14:31 |
| Promjena boje objekata u photoshop | computeruler | Multimedija i kodeci | 2 | 2. prosinac 2008 16:55 |
| HP color LaserJet 3500n | robina80 | Digital Imaging & Pisači | 4 | 13. ožujak 2008 11:47 |
| Da li postoji način da se program vlastitog isticanja u boji bez mikrofona | andrewanimation | Office & Applications | 6 | 19 siječanj 2008 18:25 |
| Thread Tools | |
| |