![]() |
|
| |||
| |||
| איזה צבע המחברת הנה prettiest? זיהוי http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang =- 1 & categoryId = 8198552921644586398 = 16154 & parentCategoryId אני סטודנט בשנתו הראשונה בבית הספר התיכון. אני רק צריך את הדוח וכרטיס אבא שלי מתחיל להיות לי מחשב נייד של חג המולד ברחבי $ 700 - $ 900 טווח. אני אוהב את העיצוב החדש של Sony Vaio CS סדרה, אבל אני לא יכול להחליט על צבע. הייתי רוצה להגיע בכושר טוב, אבל זה נראה כמעט כמו בארבי המחשב. חשבתי על פשוט לבן או שחור קלאסי, אבל אני לא יודע. בהחלט לא בראון. מה דעתך על אדום? נא הצבע! ורוד שחור לבן אדום תודה! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הקישור שלך לא עובד, אבל בדקתי אותם על NewEgg. האדום ואת ורוד הם רחוקים עדין, אני חושב הלבנים של מיטב. אני לא רואה הרבה סיבה להוציא 1K $ או כך על מחשב נייד בעל מיל של 1280 x 800, בכל זאת, אתה משלם עבור מעבד של overpowered עבור מרבית משימות אעשה את הנייד. אישית, אני מעדיף לקבל משהו כמו Samsung NC10 (netbook או אחרת, הם מבצעים את כל ולחפש מעולה) זה הרבה יותר קומפקטית, וכן יש חיי סוללה ארוכים יותר, במיוחד אם אתה לא רוצה להיות תקועה ליד של אם אתה מוצא אי פעם להשתמש בה כדי לרשום או לעבוד על דברים שם. זה יהיה גם חצי משקל - backpacks, וכו 'הם מספיק כבד.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קישור קבוע.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעוניין כנראה ללכת עם שחור אחד, אבל להיות מודע לכך ומבריק = טביעות האצבעות.
| |||
| |||
| אלה ימים שחורים נראה הכי טוב אני חושב, חלקה, נקייה, מודרנית. בסך הכל הוא באמת נפל על העדפה אישית. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| האם אני לא למיין את זה? ooooppppss. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Ricoh CL4000DN מחורר צבע קו | TheDihDah | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 9th יוני 2009 12:35 |
| שינוי צבע אחד על צג | kharlitos | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 3rd יוני 2009 14:31 |
| שינוי צבע של אובייקטים ב-Photoshop | computeruler | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 2nd דצמבר 2008 16:55 |
| Hp צבע לייזר 3500n | robina80 | Digital Imaging & מדפסות | 4 | 13 מרץ 2008 11:47 |
| האם יש דרך תוכנית משלך הדגשת צבע ב Mic | andrewanimation | חבילות Office & Applications | 6 | 19th ינואר 2008 18:25 |
| שרשרת כלים | |
| |