![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kokios spalvos Notebook čia yra gražiausių? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang Id =- 1 & CategoryID = 8198552921644586398 & parentCategoryId = 16.154 I'm High School Fuks. I just got my pranešimą kortelės ir mano tėtis vis manęs Kalėdų nešiojamas maždaug $ 700 - $ 900 asortimentą. Man patinka šio naujo Sony vaio CS serijos dizainą, bet aš negaliu spręsti apie spalvos. Norėčiau gauti rožinės spalvos, tačiau šis atrodo beveik kaip Barbė kompiuterio. Aš galvojau apie paprasta balta arba klasikinės juodos spalvos, tačiau aš nežinau. Tikrai ne rudos. Ką manote apie raudona? PLEASE VOTE! Rausvas Juodas Baltas Raudonas THANKS! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų nuoroda neveikia, bet aš juos patikrinti ant Newegg. Raudonas ir rožinis yra toli nuo subtilus, manau, kad balta geriausiai. Nematau daug pagrindo išleisti $ 1k ar pan nešiojamas kompiuteris, kuris 1280 x 800 skiriamoji geba, nors, mokėsite už procesorius tai Overpowered daugeliui užduočių nešiojamas daryti. Asmeniškai aš, o gauti kažką panašaus į "Samsung" NC10 (ar kitą Netbook, visi jie ir atrodo puikiai), kad daug daugiau kompaktiškas ir turi ilgesnį baterijos veikimo laikas, ypač jei nenorite būti užklijuoti šalia lizdo, jei jūs kada naudoti ją užsirašyti ar darbo stuff there. Jis taip pat bus pusę svoris - kuprinės ir tt yra pakankamai sunkūs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuoroda nustatyti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man tikriausiai eiti su juoda, tačiau reikia žinoti, kad blizga = pirštų.
| |||
| |||
| Juoda šių dienų atrodo geriausiai Manau, lygus, švarus, modernus. Apskritai tai tikrai, nustatantis asmens pasirinkimą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Ar aš ne rūšiuoti? ooooppppss. |
|
| |||
| |||
|