![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jaki kolor notebooka jest najładniejszych? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang Id =- 1 & CategoryID = 8198552921644586398 & parentCategoryId = 16154 I'm a Freshman w High School. I just got my sprawozdanie kart i mój tata jest coraz mnie laptopa na Boże Narodzenie około 700 dolarów - 900 dolarów zasięgu. Lubię projektowania tego nowego Sony Vaio serii CS, ale nie mogę się zdecydować na kolor. Chciałabym dostać różowe, ale wygląda prawie jak Barbie komputera. Myślałem o prostej klasycznej czerni lub bieli, ale nie wiem. Zdecydowanie nie brązowy. Co sądzisz o czerwonym? Please Vote! Różowy Czarny Biały Czerwony THANKS! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twój link nie działa, ale sprawdzone na ich NewEgg. Czerwony i różowy są dalekie od subtelnych, myślę, że białe jest najlepszy. Nie widzę powodu wiele spędzić $ 1k lub też na laptopie, który ma res na 1280 x 800, przy czym reklamodawca płaci za procesor to zmożony dla większości zadań laptopa to zrobić. Osobiście, I'd rather get coś Samsung NC10 (lub innego netbook, wszyscy oni wykonywać i doskonały wygląd), które znacznie bardziej zwarty i ma dłuższą żywotność baterii, zwłaszcza jeśli nie chcesz być zatrzymany w pobliżu gniazda, jeśli kiedykolwiek użyć go do podjęcia pracy lub notatek na stuff there. It'll również połowa masy - plecaki, itp są wystarczająco ciężkie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Łącze stałe.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd go prawdopodobnie z czarnego, jednak należy pamiętać, że błyszczące = odciski palców.
| |||
| |||
| Black tych dniach wygląda najlepiej Myślę, gładkie, czyste, nowoczesne. Ogólnie jest naprawdę do osobistych preferencji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Czyż nie posortować je? ooooppppss. |
|
| |||
| |||
|