![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ce culoare notebook aici este prettiest? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang Id =- 1 & categoryId = 8198552921644586398 & parentCategoryId = 16154 Sunt un student în anul întâi la liceu. Tocmai am primit raportul meu carte şi tatăl meu devine din ce în ce-mi un laptop pentru Crăciun în jurul $ 700 - $ 900 game. Îmi place de proiectare a acestui nou Sony Vaio CS serie, dar nu pot decide cu privire la culoare. Aş dori să-roz, dar asta arata aproape ca o Barbie computer. M-am gandit la simplu clasic alb sau negru, dar nu ştiu. Categoric, nu maro. Ce părere ai de rosu? VOTE PLEASE! Roz Negru Alb Roşu Mulţumesc! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Link-ul nu funcţionează, dar le-am verificat pe NewEgg. Roşu şi roz sunt departe de subtil, cred că este cea mai bună alb. Nu pot vedea mult de un motiv pentru a petrece $ 1k sau cam asa ceva pe un laptop care are un res de 1280 x 800, cu toate că, pe care îl plătiţi pentru un procesor care este overpowered sarcini pentru cele mai multe laptop-ar face. Personal, mi-ar ajunge mai degrabă ceva de genul Samsung NC10 (sau a unui alt netbook, acestea toate efectua şi uite excelent) care este mult mai compact şi mai are o durata de viaţă a bateriei, mai ales dacă nu vrei sa fie nevoiti sa apropiat un debuşeu dacă vreodată să-l utilizaţi pentru a lua note sau la locul de munca pe lucrurile acolo. Acesta va fi, de asemenea, jumătate din greutatea - rucsacuri, etc sunt destul de grele.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Link fix.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş merge, probabil, cu un negru, dar trebuie să ştiţi că lucios = amprente.
| |||
| |||
| Black aceste zile, arata cel mai bine cred, netede, curate, moderne. În total, acesta este chiar în jos pentru a preferinţă personală. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Ti-am fel nu-l? ooooppppss. |
|
| |||
| |||
|