![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ktorý farebný notebook tady je najkrajší? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang Id =- 1 & categoryId = 8198552921644586398 & parentCategoryId = 16154 Som v prvaku na strednej škole. Dostal som správu mojej karty a môj otec sa mi získať notebook za vianočné okolo $ 700 - $ 900 rozsah. Páči sa mi design tohto nového Sony Vaio SK série, ale nemôže rozhodovať o farbe. Chtěla bych se dostat ružové, ale toto vyzerá skoro ako Barbie počítača. Přemýšlel jsem o jednoduché biele alebo klasické čierne, ale já nevím. Určite nie hnedé. Čo si myslíte o červenú? PROSÍM VOLIŤ! Ružová Čierny Biely Červený THANKS! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš odkaz nefunguje, ale som im na NewEgg. Červené a ružové sú oveľa jemnejšie, myslím, že biela je najlepšie. Nevidím veľa dôvod utrácať $ 1k alebo tak, na notebooku, ktorý má prípad na 1280 x 800, aj keď ste platiaci pre procesor, ktorý je pre väčšinu úloh premohol notebooku bude robiť. Osobne by som skôr niečo ako Samsung NC10 (alebo iný netbook, všetci plní a vynikajúci vzhľad) to je oveľa viac kompaktný a má dlhšiu životnosť batérie, a to najmä v prípade, že nechcete byť prilepené u zásuvky, ak si niekedy použiť vziať poznámky alebo prácu na veci tam. Je si tiež potrebné o polovicu hmotnosti - batohy, atď sú dosť ťažké.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pevná väzba.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych asi šel s čiernou, ale byť vedomí toho, že lesklý = odtlačky prstov.
| |||
| |||
| Black týchto dňoch vyzerá najlepšie Myslím, hladké, čisté, moderné. Celkovo je skutočne na osobných preferenciách. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Povedal som ne triediť? ooooppppss. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ricoh CL4000DN perforáciou farebné linky | TheDihDah | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 9. jún 2009 12:35 |
| Farba Zmeniť na jednom monitore | kharlitos | Graphics Cards & Monitory | 1 | 3. júna 2009 14:31 |
| Zmena farby objektov vo Photoshopu | computeruler | Multimedia & Kodeky | 2 | 2. decembra 2008 16:55 |
| HP Color LaserJet 3500n | robina80 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 4 | 13. marca 2008 11:47 |
| Existuje spôsob, ako program vlastnej Zvýraznenie farieb mikrofón | andrewanimation | Office & Aplikácie | 6 | 19. januára 2008 18:25 |
| Thread Tools | |
| |