![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Које боје свеске овде је најљепши? хттп://ууу.соныстыле.цом/уебапп/уцс/сторес/сервлет/ЦатегорыДисплаы?цаталогИд=10551&стореИд=10151&ланг Ид =- 1 & цатегорыИд = 8198552921644586398 & парентЦатегорыИд = 16154 Ја сам бруцош у средњој школи. ЈА праведан је добио мој извештај картице и мој тата је узимајући ми лаптоп за Божић око $ 700 - $ 900 домету. Свиђа ми се овај нови дизајн Соны Ваио ЦС серију, али не могу да одлучи на боју. Хтео бих добити ружичаста, али ово изгледа готово као барбие рачунар. Био сам размишљати о једноставним белим или црним класичним, али ја не знам. Дефинитивно не смеђа. Шта мислите о црвеном? МОЛИМО Гласај! Ружичаста Црно Бијело Црвено Хвала! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш линк не ради, али ја сам их проверити на НеуЕгг. Црвена и ружичаста далеко од суптилно, мислим бијеле је најбољи. Не видим пуно разлога да проведете $ 1К или тако да на лаптоп који има рес од 1280 кс 800, иако сте плаћати за процесор који је за већину задатака оверпоуеред на лаптоп ће учинити. Лично, радије бих добити нешто попут Самсунг НЦ10 (или неки други нетбоок, они све чинити и изгледају изврсно) која је знатно више компактан и има дуже трајање батерије, а нарочито ако не желе бити заглави код једне утичнице ако увек користити га узети белешке или раде на ствари тамо. Она ће такође бити пола тежине - Напртњаче, итд су доста тешки.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Линк фиксно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих вероватно ићи са црном један, али будите свесни да углачан = отисака прстију.
| |||
| |||
| Блацк ових дана изгледа најбоље мислим, гладак, чист и модеран. Свеукупно је то стварно па до личних преференција. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Зар нисам сортирати то? ооооппппсс. |
|
| |||
| |||
|
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рицох ЦЛ4000ДН перфориран боја линије | ТхеДихДах | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 9. јуна 2009 12:35 |
| Промените боју на једном Монитор | кхарлитос | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 3. јуна 2009 14:31 |
| Промена боје објеката у Пхотосхоп | цомпутерулер | Мултимедија и кодеци | 2 | 2 децембар 2008 16:55 |
| ХП цолор ЛасерЈет 3500н | робина80 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 13 март 2008 11:47 |
| Да ли постоји начин да се програм сопственог истицања у боји без микрофона | андреуаниматион | Оффице & Апплицатионс | 6 | 19 јануар 2008 18:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |