![]() |
|
| |||
| |||
| Hangi renk dizüstü buraya güzel mi? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang No =- 1 & = 8198552921644586398 categoryId & parentCategoryId = 16154 Ben Lisesi bir Birinci Sınıf yaşıyorum. Ben sadece ve rapor kartı var babam bana $ 700 - $ 900 aralığında yaklaşık Noel için bir dizüstü bilgisayar aldık. Bu yeni Sony Vaio CS serisi tasarımı gibi, ama renk karar değildir. Ben almak istiyorum, ama bu pembe bir Barbie bilgisayar gibi görünüyor. Ben basit bir beyaz veya siyah klasik, but I don't know düşünüyordum. Kesinlikle kahverengi değil. Ne kırmızı nasıl buldunuz? Oy LÜTFEN! Pembe Siyah Beyaz Kırmızı TEŞEKKÜRLER! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bağlantı çalışmazsa, ama NewEgg bunları kontrol. Kırmızı ve pembe çok ince gelen var, ben beyaz en iyi olduğunu düşünüyorum. Ama, bu dizüstü yapmak büyük görevler için overpowered bir işlemci için ödeme ettiğiniz çok 1280 x 800 bir şey olan bir laptop dolar 1k kadar harcamak için bir sebep göremiyorum. Şahsen ben değil tüm performans ve mükemmel görünüyor ki çok daha kompakt (veya başka bir netbook) Samsung NC10 gibi bir şey elde ediyorum ve daha uzun pil ömrü vardır, özellikle bir prizine yakın tutulmak istemiyorsanız eğer Hiç not almak veya şeyler üzerinde çalışmaya oraya kullanın. Ayrıca yarım kilo vb ağır yeterli - sırt, duyarız.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sabit Bağlantı.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhalde siyah bir, ama unutmayın ki parlak = parmak izleri devam ediyorum.
| |||
| |||
| Siyah bu gün en iyi ben, temiz, modern düz düşünüyorum görünüyor. Genel gerçekten aşağı kişisel tercihi olmaktır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Bu tür değil mi? ooooppppss. |
|
| |||
| |||
|