![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Який колір ноутбука тут найкрасивіша? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&lang ID =- 1 & CategoryID = 8198552921644586398 & parentCategoryId = 16154 Я на першому курсі у вищій школі. Я тільки що отримав мій доповідь карта і мій батько мені виграти ноутбук до Різдва близько $ 700 - $ 900 діапазоні. Мені подобається дизайн цього нова серія Sony Vaio CS, але я не можу прийняти рішення про колір. Я хотів би отримати рожевий, але це виглядає майже як комп'ютер Барбі. Я думав про простому класичному білому або чорному, але я не знаю. Безумовно не коричневий. Що ви думаєте про червоний? БУДЬ ЛАСКА ГОЛОСУВАТИ! Рожевий Чорний Білий Червоний СПАСИБО! ;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваше посилання не працює, але я перевірив їх на NewEgg. Червоний та рожевий далеко тонкий, я думаю, що білі краще. Я не бачу багато підстав, щоб витрачати $ 1k або так на ноутбук, який має роздільну здатність 1280 х 800, хоча, ви платите за це процесор здолала для більшості завдань ноутбук буде робити. Особисто я краще отримати щось на зразок Samsung NC10 (або іншого портативного комп'ютера, всі вони виконують і відмінний вигляд), що набагато більш компактним і збільшити час автономної життя, особливо якщо ви не хочете бути застрягли близько розетки, якщо ви коли-небудь використовувати її для Notes або працювати на речі там. Він також будемо половина ваги - рюкзаки і т.д. є досить важкою.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Посилання виправлена.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я, мабуть, піти з чорним, але пам'ятайте, що блискуча = відбитки пальців.
| |||
| |||
| Чорні дні виглядає краще за все я думаю, гладкий, чистий, сучасний. В цілому він дійсно аж до особистих переваг. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| Хіба я не розбиратися? ooooppppss. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ricoh CL4000DN перфорованою лінією кольору | TheDihDah | Digital Imaging & Принтери | 0 | 9 червня 2009 12:35 |
| Зміна кольору на один монітор | kharlitos | Графічні карти & Монітори | 1 | 3 червня 2009 14:31 |
| Зміна кольору об'єктів в Photoshop | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 2 | 2 грудня 2008 16:55 |
| HP Color LaserJet 3500N | robina80 | Digital Imaging & Принтери | 4 | 13 березня 2008 11:47 |
| Чи є спосіб програмувати вашу власну виділення кольором мікрофон | andrewanimation | Office Suites & Застосування | 6 | 19 січня 2008 18:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |